spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Kærlighedskompasset m. Jakob Olrik i Skagen

Afholdt event

Kærlighedskompasset m. Jakob Olrik i Skagen

Fra DKK 199,00

Sted

Dato

26 aug 2021 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Hvordan ved du hvem der er den rigtige for dig?'
Hvordan slipper du for at fortiden styrer dine valg?
Hvordan undgår du at miste dig selv?
Hvordan åbner du hjertet?
Hvordan vedligeholder man lidenskaben?
Hvorfor falder du altid for den samme type?
Er du og din partner et kompatibelt match?


Få svar på det og meget mere i foredraget 'Kærlighedskompasset' med Jakob Olrik- For kvinder, mænd, par & singler i alle aldre!

Jakob Olrik tager fat om den store brusende kærlighed, rusker den, udspørger den og stiller skarpt på dens mangfoldige muligheder. For kan vi udvikle os sammen uden at miste os selv? Og hvordan undgår vi at løbe panden mod en mur i lidenskabens navn?

 Kærlighedskompasset er inspiration til oprigtig kærlighed, levende lidenskab og dybe relationer. Lyt, grin, lær & lad dig friste til at kæmpe for det vigtigste i livet: KÆRLIGHEDEN

Foredraget er baseret på Jakob Olriks nye bog 'Kærlighedens Mysterier' (Gyldendal 2020)

OBS. Foredraget starter kl. 19:00 og dørene åbner kl. 18:30. Der er ikke nummerede pladser. Corona: Vi følger regeringens retningslinjer det pågældende tidspunkt. 

Arrangør

Lokation

Skagen Sportscenter Skagen Sportscenter, Drachmannsvej 32, 9990 Skagen

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .