Spring til hovedindhold

Kaffe der gør underværker

Kaffe der gør underværker

Fra DKK 9.375,00

Sted

Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Få besøg af en baristacykel hvor den lækre økologiske baristakaffe bliver brygget af ansatte som er mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, hjemløse, misbrugere, psykisk sårbare m.fl.

Under besøget formidler ansatte og frivillige deres personlige fortælling om hvordan arbejdet og fællesskabet i Kaffe Karma støtter dem i deres personlige udvikling og det at gøre en forskel.

Lidt om os.

Kaffe Karma er en socialøkonomisk virksomhed der funger som trædesten og brobygger til det rummelige arbejdsmarked. Gennem vores virksomhedsnetværk hjælper vi vores ansatte videre i småjob. Frivillige yder psykosocial støtte og skaber den gode relation under arbejdet i Kaffe Karma.

I København, Køge og Roskilde har vi pt. 75 ansatte som er socialt udsatte som indgår i vores daglige vagtplaner ved seks baristacykler og der er pt. tilknyttet 40 frivillige.

Støt indsatsen så Kaffe Karma kan give flere socialt udsatte mulighed for at udvikle livsmestring og meningsfuld beskæftigelse ved at blive etableret i flere byer.

Vi har også pakkerier på botilbud, væresteder og herberg hvor der pakkes gaveløsninger og andre ordre fra vores webshop https://shop.kaffekarma.dk/

Varighed: 1,5 time

Pris: 7.500,- ekskl. moms

Booking: Senest 2 uger inden arrangement

Mail: info@kaffekarma.dk

Arrangør

Lokation

Sjælland Sjælland, Sjælland, København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori