Musikere og spillesteder er efterladt i en tilstand af granatchok! Afsavnet for at stå på scenen, for at sætte koncerter op og ikke mindst for at opleve livemusik er overvældende. Det har fået kræfterne bag RUST til at gå nye veje. Under overskriften "RUST Sleeps Around" rykker RUST ud af eget hus og over på seks lokale venues på Nørrebro. Her hyldes 65 upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i november og december.

Koncerterne vil naturligvis blive afholdt i sikre rammer med siddende publikum, hvor alle COVID-19-retningslinjer overholdes.

KAIZER

Kaizer er navnet på den fremadstormende artist og sangskriver, der på imponerende vis producerer og skaber hele sit lydunivers alene. Punkede trommer og en aggressiv, elektronisk synth, møder poppede melodier og kor harmonier. Universet afspejles i en opsigtsvækkende visuel identitet, som den unge kunstner skaber gennem videoer, hvor hun står, flankeret af en hær af rødhårede kvinder iført lyserøde blomsterkranse og sorte Dr. Martens-støvler. Der er noget på spil i Kaizers verden og denne aften på Funke.

--------------------------------------

• Venue: Funke

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

• Se vores fulde program på www.rust.dk

--------------------------------------  

RUST Sleeps Around præsenteres i samarbejde med Tuborg og støttes af Københavns Kommune.

Nørrebro | Siden 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke