Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kajsa Vala

Afholdt event

Kajsa Vala

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

31 okt 2020 kl. 20:00 - 22:30

Beskrivelse

DANSK HJERTE, ISLANDSK SJÆL OG AMERIKANSKE TRADITIONER
Kajsa Vala har for længst meldt sin ankomst på den danske musikscene. Hendes navn har summet i krogene, siden hun i 2018 lagde Spot festivalen ned med sit fantastiske band. Siden da har Kajsa og bandet spillet flere velbesøgte og udsolgte koncerter. Hele 2 gange tidligere har Jelling Musikforening haft glæden af at huse Kajsa og hendes band, og allerede der lovede vi, at de ikke blev sidste gang. I efteråret 2019 turnerede Kajsa som 3 live-medlem med det legendariske orkester Psyched Up Janis. Det er sidenhen blevet til flere samarbejder mellem Sune Rose Wagner og Kajsa Vala, der udover en planlagt duo-tour i 2020 også har samarbejdet om Kajsas seneste single ‘Regrets’, som Sune har mixet. Hun spiller Americana med islæt af pop og rock. En genre, der sjældent synes at lykkes for andre end netop amerikanerne selv, men Kajsa er den ægte vare. Med en islandsk mor og en dansk far trækker Kajsa Valas musik på skandinaviske rødder. Men mødet med Nashville, hvor Kajsa flere gange har boet for at dykke helt ned i sangskriver-håndværket, har formet hendes eget unikke take på den amerikanske musiktradition og hun har skabt sin helt egen lyd.Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der virkelig mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar. I efteråret kan hun opleves i sit rette element – live med hendes band. Band: Kajsa Vala – Guitar, VokalAstrid Steen Noringriis – Harmonium, Percussion, VokalNis Hybel – Guitar, VokalMalthe Nørgaard – KeysKristian Hybel – BasAnders Thorborg – Tromme

Lokation

Byens Cafe Byens Cafe, Møllegade 10, 7300 Jelling

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .