Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Kalaha (DK) feat. Hilal Kaya på Musikefterskolen i Humble

Afholdt event

Kalaha (DK) feat. Hilal Kaya på Musikefterskolen i Humble

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

20 apr 2022 kl. 20:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vi er stolte af at kunne præsentere det danske band Kalaha i samspil med den tyrkiske sanger Hilal Kaya på Musikefterskolen i Humble d. 20. april 2022.

Kalaha består af Rumpistol og Spejderrobot (som begge er pionerer indenfor den elektroniske genre i Danmark) samt to talentfulde jazzmusikere, hhv. guitarist Niclas Knudsen og percussionist Emil de Wall. Til sammen skaber de Kalaha, som bevæger sig i et krydsfelt mellem Vestafrikansk funk, elektro-rave og improvisationsjazz - læg så hertil samarbejdet med den tyrkiske sanger Hilal Kaya, og så har du en musikalsk konstellation, som ikke ligner noget andet. 

Kalaha modtog en Danish Music Award i 2017 og en Carl pris for albummet 'Mandala' i 2019. De har turneret i hele verden og har spillet over 100 koncerter. Kalaha anser sig først og fremmest som en live act, og det er på scenen, at deres musik for alvor kommer til sin ret, når de gang på gang overvinder publikum til at give sig hen i euforisk dans.

Koncerten er åben for alle interesserede. Billetter skal købes på forhånd, og der skal fremvises gyldigt coronapas for alle koncertgæster ved ankomst.

Billetpris: 75 kr. (gratis med årskort)

Lokation

Musikefterskolen I Humble Musikefterskolen I Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .