Event aflyst

Kalder alle forfatterspirer: slip din indre forfatter løs!

Gratis

Sted

Dato

29 mar 2020 kl. 14:30 - 15:30

Beskrivelse

Er du vild med at skrive historier, og drømmer du om at slippe din indre forfatter løs? Så kig forbi Østerbro bibliotek, når forfatter Liv Ea fortæller om, hvordan det er at skrive og få udgivet bøger, og om hvordan man kan blive en rigtig forfatterspire - mon ikke du får et par gode tips og tricks med hjem? 

Til sidst finder vi også ud af, hvem der har vundet Vi elsker bøger-festivalens novellekonkurrence på Østerbro. Liv Ea afslører vinderne i kategorierne "det bedste plot", "den mest overbevisende karakter" og "den sjoveste historie", og overrækker præmier til vinderne. 

Om forfatter Liv Ea

Liv Ea debuterede i 2018 med den anmelderroste og stærkt personlige bog "Falder op kigger ned" hos forlaget Jensen og Dalgaard. Hun er 20 år gammel og uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur i 2018. Liv brænder for gode historier, folketro og ord der forundrer. Hun har undervist i kreativ skrivning siden 2015, blandt andet sammen med foreningen Ordskælv og er fast underviser i forfatterspirenes skriveklub på Østerbro bibliotek. Hendes næste ungdomsroman udkommer i efteråret 2020. 

Praktisk information

 • Arrangementet henvender sig til børn i alderen 11 - 14 år
 • Østerbro bibliotek d. 29. marts
 • Du vil kunne opleve forfatterforedrag og præmieoverrækkelse 

Vi elsker bøger: Københavns bibliotekers børnelitteraturfestival

D. 23. – 29. marts afholdes Københavns Bibliotekers børnelitteraturfestival Vi elsker bøger. Festivalen foregår på alle Københavns Biblioteker og henvender sig til børn i alderen 2-12 år samt deres voksne. I år sætter festivalen fokus på børnelitteraturens mange – elskede – skønne skarnsunger, kække kanaljer og vakse varyler. Oplev forfattermøder, booktalks, readathons, workshops, filmvisning, højtlæsning og mange flere aktiviteter for hele familien.

Se alle festivalens arrangementer på Vi elsker bøgers facebookside eller på Københavns bibliotekers hjemmeside 

Arrangør

Lokation

Østerbro Bibliotek Østerbro Bibliotek, Dag Hammarskjölds Allé 19, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .