spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Kaleiido

Afholdt event

Kaleiido

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

12 jun 2021 kl. 17:00 - 20:00

Beskrivelse

Døre kl 16 / koncert kl 17

Den bemærkelsesværdige og kritikerroste guitar/saxofon-duo Kaleiido byder på vitale improvisationer og drømmende stemninger under åben himmel til ALICE Summer Series.

Koncerten er en del af ALICE Summer Series og foregår i gården mellem ALICE og UNION – læs mere her.

OBS! Det er muligt at købe kombi-billet til 160 dkk, som giver adgang til både Summer Series-koncert med Kaleiido og efterfølgende koncert i Sankt Johannes Kirke med Ghost Coast Choir. Kirkekoncerten starter 20.30 med døre kl. 20 (lige når musikken stopper i gården) - du kan læse mere om kirkekoncerten her.

Sommeren er over os, og det samme er ALICE Summer Series – vores stemningsfulde udendørskoncerter, der finder sted i den hyggelige gård mellem ALICE og UNION. Her byder vi fredage og lørdage fra slut maj til slut august på levende musik af høj kvalitet tilsat sommerlig stemning og læskende drinks.

“En vanvittigt stærk debut - en af den slags plader der kommer til at stå længe”, skrev Jazznyt om albummet “Voyage”, der udkom tidligere i år, og andre anmeldere har bestemt heller ikke holdt sig tilbage med roserne til den bemærkelsesværdige duo Kaleiido. Med rødder i jazzen og traditionen omkring improvisation har saxofonist Cecilie Strange og guitarist Anna Roemer på albummet skabt en atmosfærisk og ambient sound, hvor saxofon, guitar, trommer, bas, trompet og ordløs vokal, på indfølt vis smyger sig rundt om hinanden. 

P8 Jazz havde ved udgivelsen albummet fremhævet som ugens album, og Weekendavisens Klaus Lynggaard sammenlignede udtrykket med selveste Jon Hassell. På albummet føres lytteren gennem lydcollager, der ændrer sig ved hver tone ligesom solskin i et kalejdoskop og med deres dogme om at intet er aftalt på forhånd, skaber Strange og Roemer i samspil med udvalgte kapaciteter inden for jazz og improvisation et både smukt, drømmende og dynamisk klangbillede. 

Live optræder Kaleiido med skiftende besætninger, hvilket gør at deres udtryk og sound også er i konstant forandring og udvikling. Der er derfor grund til at se frem til deres koncert på ALICE Summer Series, hvor den fineste improvisationskunst og lyriske sensibilitet slippes løs under åben sommerhimmel.

Praktisk om ALICE Summer Series

Under ALICE Summer Series-titlen præsenterer vi udendørs koncerter fra slut maj til slut august. Vi rykker baren ud i gården mellem ALICE og UNION og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik fredag og lørdag. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Koncerterne er i udgangspunkt for siddende publikum og med begrænset plads, så vi anbefaler at man køber billet i forsalg.

Arrangør

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Lokation

Alice Alice, Nørre Allé 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .