Kaleiido

Nørre Allé 7, 2200 København
12 jun 2021 kl. 17:00 - 20:00
Super arrangør
Billetter DKK 120,00 - DKK 160,00
Billetter DKK 120,00 - DKK 160,00

Døre kl 16 / koncert kl 17

Den bemærkelsesværdige og kritikerroste guitar/saxofon-duo Kaleiido byder på vitale improvisationer og drømmende stemninger under åben himmel til ALICE Summer Series.

Koncerten er en del af ALICE Summer Series og foregår i gården mellem ALICE og UNION – læs mere her.

OBS! Det er muligt at købe kombi-billet til 160 dkk, som giver adgang til både Summer Series-koncert med Kaleiido og efterfølgende koncert i Sankt Johannes Kirke med Ghost Coast Choir. Kirkekoncerten starter 20.30 med døre kl. 20 (lige når musikken stopper i gården) - du kan læse mere om kirkekoncerten her.

Sommeren er over os, og det samme er ALICE Summer Series – vores stemningsfulde udendørskoncerter, der finder sted i den hyggelige gård mellem ALICE og UNION. Her byder vi fredage og lørdage fra slut maj til slut august på levende musik af høj kvalitet tilsat sommerlig stemning og læskende drinks.

“En vanvittigt stærk debut - en af den slags plader der kommer til at stå længe”, skrev Jazznyt om albummet “Voyage”, der udkom tidligere i år, og andre anmeldere har bestemt heller ikke holdt sig tilbage med roserne til den bemærkelsesværdige duo Kaleiido. Med rødder i jazzen og traditionen omkring improvisation har saxofonist Cecilie Strange og guitarist Anna Roemer på albummet skabt en atmosfærisk og ambient sound, hvor saxofon, guitar, trommer, bas, trompet og ordløs vokal, på indfølt vis smyger sig rundt om hinanden. 

P8 Jazz havde ved udgivelsen albummet fremhævet som ugens album, og Weekendavisens Klaus Lynggaard sammenlignede udtrykket med selveste Jon Hassell. På albummet føres lytteren gennem lydcollager, der ændrer sig ved hver tone ligesom solskin i et kalejdoskop og med deres dogme om at intet er aftalt på forhånd, skaber Strange og Roemer i samspil med udvalgte kapaciteter inden for jazz og improvisation et både smukt, drømmende og dynamisk klangbillede. 

Live optræder Kaleiido med skiftende besætninger, hvilket gør at deres udtryk og sound også er i konstant forandring og udvikling. Der er derfor grund til at se frem til deres koncert på ALICE Summer Series, hvor den fineste improvisationskunst og lyriske sensibilitet slippes løs under åben sommerhimmel.

Praktisk om ALICE Summer Series

Under ALICE Summer Series-titlen præsenterer vi udendørs koncerter fra slut maj til slut august. Vi rykker baren ud i gården mellem ALICE og UNION og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik fredag og lørdag. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til COVID-19 nøje og opdaterer løbende formatet til de gældende restriktioner. Koncerterne er i udgangspunkt for siddende publikum og med begrænset plads, så vi anbefaler at man køber billet i forsalg.

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke