Kammerens nye klæder

15 mar 2018 kl. 17:00 - 19:00

Kammeradvokaten, Åboulevarden 49, 8000 Aarhus


Hvad indebærer det, at Kammeradvokaten er statens foretrukne advokat? Hvordan kan man, som privat virksomhed, være advokat for staten? Hvorfor hedder Kammeradvokaten også Advokatfirmaet Poul Schmidt? Hvordan har det været at åbne nyt kontor i Aarhus?

Spørgsmålene er mange og nu kan du en gang for alle få svar. Kammeradvokaten / Advokatfirmaet Poul Schmidt har inviteret os ind i deres nye kontor i Aarhus C!

Programmet lyder som følger:

Kl. 17.00: Ankomst og præsentation af henholdsvis Kammeradvokaten og Advokatfirmaet Poul Schmidt.

Kl. 17.30: Hvordan starter man et advokatfirma op i en storby fyldt med konkurrenter?

Oplæg om at være ”de nye i klassen”, herunder opstart samt tanker og mål for fremtiden.

Kl. 18.00: Hvordan er arbejdsmiljøet for fuldmægtige og studentermedhjælpere?

Oplægget tager udgangspunkt i fuldmægtige og studentermedhjælpere, som fortæller om at arbejde hos Kammeradvokaten / Advokatfirmaet Poul Schmidt ud fra egne erfaringer og oplevelser.

Kl. 18.30: Tapas og vin!

Kammeradvokaten / Advokatfirmaet Poul Schmidt tilbyder tapas og vin eller sodavand til alle deltagende, således man ikke skal gå sultne hjem.

Der vil under hele arrangementet være mulighed for at stille uddybende spørgsmål og afslutningsvis mulighed for at netværke med de ansatte samt de andre deltagende til arrangementet.

Arrangementet er en oplagt mulighed for at gøre sig bemærket hos en af de store advokatfirmaer i landet. Derudover er der rig mulighed for at få indblik i en dagligdag hos et sådant firma og så gør det selvfølgelig ikke noget, at aftensmaden er gratis.

Tag din læsemakker/ven/veninde/studiegruppe under armen og kom med!

Gratis billet

Salg lukket