KAMPEN OM GRØNLAND – Nordatlantiske Filmdage 2021

Strandgade 91, 1401 København
03 okt 2021 kl. 17:00 - 19:00
Super arrangør
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00

Højaktuel dokumentarfilm om grønlandske fremtidsvisioner. Mød instruktør Kenneth Sorento og co-producer Jørgen Chemnitz efter visningen.

Kenneth Sorentos dokumentarfilm følger fire unge, viljestærke og dynamiske grønlændere, der alle kæmper for et bedre Grønland, men som er uenige om vejen dertil. Derigennem giver den et enestående og nuanceret billede af den aktuelle debat om selvstændighed, sprog og identitet, der præger det moderne Grønland. For hvilken kurs skal Grønlands fremtid følge? Skal landet etablere sig som selvstændig stat eller omvendt styrke dets bånd til Danmark?

De fire medvirkende hovedpersoner er Josef Tarrak-Petrussen, Tillie Martinussen, Kaaleeraq M. Andersen og Paninnguaq Heilmann. Filmen er optaget over adskillige år og udviklet af instruktør og fotograf Kenneth Sorento i samarbejde med bl.a. dens grønlandske co-producer Jørgen Chemnitz.

Mød Kenneth Sorento og Jørgen Chemnitz efter visningen, hvor de besvarer spørgsmål om filmens tilblivelse og aktuelle tematik.


ARRANGEMENTET

Filmen (96 min.) har danske tekster Arrangementet (inkl. samtale) varer 120 min. Filmsalen og dens café åbner 45 min. før visningen. Der er unummererede siddepladser. Kom gerne i god tid. 


Nordatlantiske Filmdage 2021
30. september til 10. oktober præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke