Kan dine accessories give en kvinde et bedre liv?

24 apr 2019 kl. 19:00 - 20:30

Lahme, Jens Kofods Gade 1, 1268 København

Svaret er kort og godt ja.

Den 24. april kan du deltage i en spændende talk om mode, kvinder, og hvad der egentligt skal til for at gøre en forskel i en anden kvindes liv. Projekt Musali er et dansk brand, der producerer unika accessories til kvinder, og som netop gør det på en måde, hvor hvert enkelt smykke faktisk gør en konkret forskel i en kvindes liv.

Musali betyder kvinde på det zambiske sprog lozi – og det er nemlig os, kvinder, hele projektet handler om. De smukke armbånd bliver produceret i hånden af kvinder, der ellers ikke har mange muligheder for at ernære sig, og de bliver købt, båret og brugt af danske kvinder, der har lyst til at gøre en forskel, men som også ved, hvad et farvestrejf kan gøre for deres look.

Den 24. april fortæller initiativtagerne Julia Lahme og Anne-Sophie Lahme om projektet og om de kvinder, hvis liv du er med til at forandre ved at købe og bære et armbånd. Når de er med i projekt Musali får kvinderne ikke bare får løn for deres arbejde men også undervisning og vejledning i forskellige ting som økonomi, sundhed og planlægning af deres arbejde. Samtidig underviser kvinderne hinanden i de traditionelle håndværksteknikker, de hver især behersker, og sikrer derved, at kulturarv og traditioner bevares. Produktionen af armbåndene er nemlig et fleksibelt stykke arbejde, som kan udføres, når deres øvrige pligter tillader det.

Talk’en afholdes som optakt til en stor kampagne i samarbejde med LongoVital Kvinde og NORMAL, der i maj måned har et begrænset antal af Musali armbånd til salg i alle NORMAL butikker i hele landet.  

Aftenen handler dog ikke kun om kvinderne i Zambia – men også om dig. Eftersom projekt Musali støttes og bakkes op af LongoVital Kvinde får du ved aftenens afslutning en goodiebag til en værdi af ca 600 kr., samt – naturligvis – et smukt Musali armbånd efter eget valg.

Vi glæder os til at se dig hos

Lahme Kommunikation

Billet

DKK 135,00 + DKK 15,11 gebyr