Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Kan dine accessories give en kvinde et bedre liv?

Afholdt event

Kan dine accessories give en kvinde et bedre liv?

Fra DKK 135,00

Sted

Dato

24 apr 2019 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Svaret er kort og godt ja.

Den 24. april kan du deltage i en spændende talk om mode, kvinder, og hvad der egentligt skal til for at gøre en forskel i en anden kvindes liv. Projekt Musali er et dansk brand, der producerer unika accessories til kvinder, og som netop gør det på en måde, hvor hvert enkelt smykke faktisk gør en konkret forskel i en kvindes liv.

Musali betyder kvinde på det zambiske sprog lozi – og det er nemlig os, kvinder, hele projektet handler om. De smukke armbånd bliver produceret i hånden af kvinder, der ellers ikke har mange muligheder for at ernære sig, og de bliver købt, båret og brugt af danske kvinder, der har lyst til at gøre en forskel, men som også ved, hvad et farvestrejf kan gøre for deres look.

Den 24. april fortæller initiativtagerne Julia Lahme og Anne-Sophie Lahme om projektet og om de kvinder, hvis liv du er med til at forandre ved at købe og bære et armbånd. Når de er med i projekt Musali får kvinderne ikke bare får løn for deres arbejde men også undervisning og vejledning i forskellige ting som økonomi, sundhed og planlægning af deres arbejde. Samtidig underviser kvinderne hinanden i de traditionelle håndværksteknikker, de hver især behersker, og sikrer derved, at kulturarv og traditioner bevares. Produktionen af armbåndene er nemlig et fleksibelt stykke arbejde, som kan udføres, når deres øvrige pligter tillader det.

Talk’en afholdes som optakt til en stor kampagne i samarbejde med LongoVital Kvinde og NORMAL, der i maj måned har et begrænset antal af Musali armbånd til salg i alle NORMAL butikker i hele landet.  

Aftenen handler dog ikke kun om kvinderne i Zambia – men også om dig. Eftersom projekt Musali støttes og bakkes op af LongoVital Kvinde får du ved aftenens afslutning en goodiebag til en værdi af ca 600 kr., samt – naturligvis – et smukt Musali armbånd efter eget valg.

Vi glæder os til at se dig hos

Lahme Kommunikation

Arrangør

Her kan du købe pladser på kurser, workshops og events hos Lahme Kommunikation.

Lokation

Lahme Lahme, Jens Kofods Gade 1, 1268 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .