Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kan dine accessories give en kvinde et bedre liv?

Afholdt event

Kan dine accessories give en kvinde et bedre liv?

Fra DKK 79,00

Sted

Dato

29 apr 2019 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Kan dine accessories give en kvinde et bedre liv?                   

Svaret er kort og godt ja.

For første gang nogensinde åbner NORMAL dørene for alle NORMAL fans, når vi den 29. april inviterer til en spændende talk om, hvordan accessories kan gøre en forskel i et kvindeliv – og du kan være med! Læs mere her!

Sammen med LongoVital Kvinde er NORMAL nemlig gået sammen med Musali, der er kvinde-til-kvinde projekt i Zambia – et af verdens fattigste lande. Musali kommer sammen med LongoVital Kvinde til salg i Normal butikkerne i maj måned, og vi skyder nu samarbejdet i gang med en inspirerende aften hos NORMAL i Skanderborg. 

Derfor byder aftenen på en introduktion til hvad vi selv kan gøre for vores sundhed i selskab med LongoVitals produktekspert, Janne Lundin, efterfulgt af en talk med initiativtagerne til Musali, Julia og Anne-Sophie Lahme. Og der er naturligvis vilde goodiebags til alle, ligesom alle får et Musali armbånd med hjem efter eget valg. 

Accessories der gør en forskel

Hvad skal der egentlig til for at gøre en forskel i en anden kvindes liv? Projekt Musali producerer unika accessories til kvinder, og som netop gør det på en måde, hvor hvert enkelt smykke faktisk gør en konkret forskel i en kvindes liv. Kvinderne får nemlig ikke bare løn for deres arbejde men også undervisning og vejledning i forskellige ting som økonomi og sundhed. Samtidig underviser kvinderne hinanden i de traditionelle håndværksteknikker, de hver især behersker, og sikrer derved, at kulturarv og traditioner bevares. Samtidig finansierer vi med projektet skolegang for en række unger piger, der ellers ikke  har mulighed  for at komme i skole.  Produktionen af armbåndene er nemlig et fleksibelt stykke arbejde, som kan udføres, når deres øvrige pligter tillader det.

Musali betyder kvinde på det zambiske sprog lozi – for det er nemlig kvinder, hele projektet handler om. De smukke armbånd bliver produceret i hånden af kvinder, der ellers ikke har mange muligheder, og de bliver købt, båret og brugt af danske kvinder, der har lyst til at gøre en forskel, men som også ved, hvad et farvestrejf kan gøre for deres look.

Vi glæder os til at se dig 

Den 29. april klokken 18.00 hos 

NORMAL

Godthåbsvej 41

Skanderborg

Dørene åbnes klokken 17.30

Arrangør

Her kan du købe pladser på kurser, workshops og events hos Lahme Kommunikation.

Lokation

NORMAL NORMAL, Godthåbsvej 41, 8660 Skanderborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .