Kanaliseringsaften med indsigter fra mestrene og ærkeenglene med Rose Sangregorio

18 sep 2018 kl. 19:00 - 21:30

Musik og Teater - Viborg Musiksal, Gravene 25, 8800 Viborg


Rose kommer hvert år til Danmark og underviser, og nu for anden gang til Viborg. Sidst havde vi en fantastisk og helt unik oplevelse med beskeder fra Buddha!

Det bliver helt sikkert en stemningsfyldt aften fuld af glæde, kærlighed og transformation. Aftenen begynder med en meditation, og så vil Rose videregive spirituelle beskeder, indsigter og healing fra Mestrene og Ærkeenglene til fornyet visdom og forståelse. Sidst blev der tid til en del spørgsmål - men ingen aftener er ens. Bliver svar givet på et personligt plan, vil andre også have udbytte af de spirituelle indsigter, der bliver videregivet.

Foredraget er på engelsk, men vi hjælper hinanden undervejs. Desuden bliver foredraget optaget, og vi får mulighed for at høre det igen og igen derhjemme.

Rose er forfatter, international foredragsholder, holistisk healer, underviser, og intuitiv åndelig rådgiver. Rose har delt hendes gaver og undervisning rundt om i verden (Canada, USA, Hongkong, Storbritannien, Danmark, Irland, Indien og mange flere lande). Hvor hun end kommer, betragtes hun som en ren og klar bevidst spirituelle modtager, en dygtig healer samt en dynamisk og inspirerende spirituel lærer.

Læs mere om Rose på hendes hjemmeside: http://www.metaphysicalcenterofcanada.com/

Billetter kan også købes ved indgangen, kontant eller med mobilepay. Du behøver ikke printe billetten - vi udskriver en liste hvor navnene fremgår. Medlemmer af foreningen får bl.a. rabat på billetter. Læs om medlemskab her: http://cpuviborg.dk/medlem

Billet - medlem af CPU Viborg

Salg lukket


Billet - ikke medlem af CPU Viborg

Salg lukket


Billet til foredragsholdere eller frivillige

Salg lukket