spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Kansas City Stompers

Afholdt event

Kansas City Stompers

Fra DKK 299,00

Sted

Dato

28 okt 2022 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Kansas City Stompers

spiller på Reersø Kro


Servering af jazzmenu fra kl.18.00

KANSAS CITY STOMPERS: Nynne Lange, vokal, Karsten Christensen, tenorsax, Lasse Lundstrøm, bas, Roger Berg, trommer, Ulf Johansson Werre, klaver, og Niels Abild, klarinet.

REERSØ KRO, Strandvejen 45, Reersø, 4281 Gørlev

tlf. 5885 9022

Entré incl. Jazzmenu (kalvesteg, skysovs, hvide kartofler og blandet, grøn salat) fra kl. 18.00 : 299 kr,


Stor jazzkoncert med berømt band fredag aften den 28. oktober


Glad swingende jazzmusik vil fylde det store festlokale på Reersø Kro fredag aften den 28. oktober, når Kansas City Stompers kommer på besøg. Det uforlignelige orkester stiller op med den syngende præst Nynne Lange i spidsen, den svenske musikprofessor Ulf Johansson Werre ved klaveret, Karsten Christensen på tenorsax, Lasse Lundstrøm, bas, Roger Berg, trommer, og 82-årige utrættelige kapelmester Niels Abild med sin hvide plasticklarinet. Den købte han i New Orleans for mange år siden. Som teenager startede Abild Kansas City Stompers i sin fødeby Aabenraa i 1951 og har gennem mere end 70 år optrådt både for kongelige og godtfolk overalt i landet. Men det bliver første gang på Reersø!

Det populære orkester er kendt og elsket for sin overlegent swingende og imødekommende stil, der befinder sig i grænselandet mellem traditionel jazz og swing, krydret med elementer af andre genrer. “Vores repertoire er en verdensomrejse i rytmisk musik,” fastslår kapelmester Niels Abild kort og godt.


Arrangør

Lokation

Reersø Kro Reersø Kro, Strandvejen 46, 4281 Gørlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .