Event aflyst

Karen Kousgaard - lejlighedskoncert

DKK 150,00

Sted

Dato

12 nov 2020 kl. 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Jeg lukker mit hjem op for musikkens glimmer - Karen Kousgaard. ✨ 

En ganske unik sangerinde og sangskriver. Kousgaard leverer sine fremragende sange med en magisk vokal, glimt i øjet og en fantastisk indlevelsesevne. 
I 2019 kunne sangerinden bl.a. opleves for 3. år i træk til Copenhagen Jazz Festival. Kousgaard har arbejdet i forskellige sangskrivnings- projekter med eksempelvis Claus Hempler, Neill C. Furio og Christian Hjelm. I løbet af 2020 er Kousgaard aktuel med et nyt engelsksproget album som opfølger til debutpladen Pretty If You Dare. Glæd dig til at opleve Karen Kousgaard solo til stuekoncert, hvor hun vil synge en række fantastiske sange, og fortælle lidt undevejs.
Lyt til Karen Kousgaard smukke stemme her:


Entré 150 kr. inkl. vin, øl eller vand. 
Plads til 15 personer. Adresse: Sønderbrogade 68B 2 TH

Arrangør

Lokation

Sønderbrogade 68B 024, 8700 Horsens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .