spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

KARL AAGE RASMUSSEN / Concerto Copenhagen & Athelas Sinfonietta // KLANG festival 2018

Afholdt event

KARL AAGE RASMUSSEN / Concerto Copenhagen & Athelas Sinfonietta // KLANG festival 2018

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

06 jun 2018 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse


Sprøde toner fra et barokensemble og nykomponerede toner fra en nulevende komponist. Der er efterhånden ved at springe nye værker frem, som bliver komponeret til tidlig musik ensembler rundt omkring i verden. Komponisterne kaster sig med glæde over de gamle instrumenter, og ensemblerne spiller de nye toner med overskud og intensitet. Concerto Copenhagen indledte allerede for fem år siden et samarbejde med Karl Aage Rasmussen, og det udviklede sig til at Rasmussen blev tilknyttet ensemblet som fast komponist i en årrække. Og det er svært at forestille sig en komponist mere umiddelbart egnet til at samarbejde med Concerto Copenhagen end Karl-Aage Rasmussen; nysgerrig, umådeligt vidende, vittig og skarp – også som komponist. Resultatet har været værker, hvor traditionen fra renæssance og barok er fuldt nærværende i klang og komposition, og hvor man som lytter bliver placeret et sted, der umiskendeligt er vores nutid. Et frugtbart, idérigt og velklingende samarbejde.

Ved koncerten spiller et andet ensemble, som kender Rasmussens musik godt: det er Athelas Sinfonietta, der opfører Karl Aage Rasmussens violinkoncert Sinking Through the Dream Mirror. Der er fire satser i værket, hvoraf de to første spilles ud i et: Prelude, Scherzo, Passacaglia og Rondo. Musikken er, ifølge komponisten, en melodi der synker i mange tempi gennem hele værket indtil den langsomt opløses i drømmespejlet.

Medvirkende

Dirigent: Magnus Fryklund
Solist: Alfredo Bernardini
Solist: Fredrik From
Solist: Anne Søe

Ensemble: Concerto Copenhagen
Ensemble: Athelas Sinfonietta Copenhagen


Program

Concerto Copenhagen:

Karl Aage Rasmussen: Koncert for barok obo (2015)
Karl Aage Rasmussen: Koncert for barok violin (2016/17) UROPFØRELSE
-

Athelas-Sinfonietta:

Karl Aage Rasmussen: Sinking Through the Dream Mirror (1993)


KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og Skandinaviens næststørste, internationale festival for samtidsmusik, og fra den 29. maj til 8. juni 2018 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival 29. maj – 8. juni 2018

Facebook @cphavantgardemusicfestival / Instagram @klang_festival

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 1. – 10. juni 2023 afholdes festivalen i mange forskellige venues, rundtom i København.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads amba KoncertKirken Blågårds Plads amba, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .