Karmen Rõivassepp Quartet

eventet sluttede

Karmen Rõivassepp Quartet

Sted

Dato

17 jun 2022 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Den estiske jazzsanger og komponist, Karmen Rõivassepp, kan noget helt særligt. Hun tilhører den kategori af sangere, der betragter stemmen som et instrument i sig selv og hendes behandling af hver tone er udsøgt.

Sammen med de talentfulde, unge musikere, Simon Gorm Eskildsen (piano), Adrian Christensen (bas) og Daniel Sommer (trommer) har Rõivassepp dannet en kvartet, der fortolker hendes originale musik med lejlighedsvise glimt fra den store verden af jazz standards.

Siden hun for ti år siden flyttede til Danmark har Karmen Rõivassepp, med udgangspunkt i den aarhusianske jazzscene, opbygget et hurtigt voksende publikum, udgivet flere albums og modtaget priser for sin nærmest instrument-lignende måde at synge på, rene klang og altid legende natur. Bandet bevæger sig i et univers af moderne jazz og inviterer lytteren ind i en verden af reflekterende og humørfyldte rytmer.

Arrangør

Lokation

Kvarterhuset Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .