Event aflyst

Kasper Porsdal & Anders Andresen

DKK 50,00 - DKK 75,00

Sted

Dato

30 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Praktisk info:

18:00 - 19:00 Citizen Cocktail Bar åbner
19:00 - 19:45 Del 1
19:45 - 20:00 Pause * Baren er åben *
20:45 - 20:45 Del 2
21:00 - 24:00 Baren er åben


KASPER PORSDAL
Kasper er i øjeblikket i gang med at skrive og udvikle nyt materiale til et kommende soloshow, og her får du et indblik i processen.

Hvis du har bevæget dig i det danske stand-up miljø de seneste 10 år, så er du formentlig stødt på Kasper før, hvor han ofte har kunne opleves på utallige klubaftener og som opvarmer på flere stand-up shows og tv-optagelser. For tiden kan han opleves på NOVA, hvor han inviterer lytterne ind i det univers, han til dagligt bevæger sig i.

ANDERS ANDRESEN

Anders skal på turné med sit nye comedy trylleshow "Perfekt?" om nogle måneder. Denne aften vil du kunne se hele (eller dele) af showet blive testet af.

”Perfekt?” er et sjovt og anderledes trylleshow, hvor Anders med indflydelse fra publikum sammensætter et forhåbentligt perfekt trylleshow. Forbered dig på visuelt og mystisk trylleri, hjernevridende og irriterende godt trylleri samt fjollet og klask-dig-på-låret trylleri, i Anders’ 3. soloshow “Perfekt?”

Arrangør

Citizen tilbyder en række begivenheder baseret på open mic comedy, klub aftener og tema aftener. 
Vi hører til i centrum af København og elsker lækre cocktails og fadøl - har du prøvet vores Danmarkspremiere på kaktus øl?

Lokation

Citizen Comedy Club Valkendorfsgade 22, 1151 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .