Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Kathrine Windfeld Quintet

Afholdt event

Kathrine Windfeld Quintet

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

09 jul 2023 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

25 billetter bliver sat til sag her, resten kan købes i døren.

The Guardian (UK) beskriver Windfelds kompositioner som en sjælden
kombination af power og elegance: En farverig blanding af sofistikerede harmoniske passager, fysiske grooves og poetiske ballader i eksplosive arangementer.

I 2022 modtog Kathrine Windfeld den ærefulde Ben Webster Pris for sit nyskabende musik for store og mindre ensembler, som har medført bred international anerkendelse.

Windfelds fire bigband-udgivelser AIRCRAFT (2015), LATENCY (2017), ORCA (2020) og DETERMINATION (2021) er blevet rost til skyerne i førende internationale medier som Downbeat (USA), Le Monde (F) og Jazzwise (UK) og har ledt til en lang række priser og legater. I 2020 vandt hun den prestigefulde pris “Rising Stars Jazz Award” i London som medførte en storstilet turné på førende europæiske festivaller i bla. Spanien, Italien og England.

Windfeld’s håndplukkede kvartet af førende yngre skandinaviske musikere
udfører hendes kompositioner med både ubesværet elegance og entusiastisk drive.

Hannes Bennich er en forrygende solist med en utrolig genremæssig spændvidde, stor kreativitet og teknisk ubesværet spil. Bassisten Johannes Vaht og trommeslager Henrik Holst Hansen
har som medlemmer af Kathrine Windfeld Big Band siden 2014 udviklet et intenst og
energisk sammenspil, som udgør et levende og eksplosivt udgangspunkt for gruppen.

Ved siden af sine egne ensembler har Windfeld samarbejdet med en række førende europæiske orkestre som Frankfurt Radio Big Band (DE), DR Big Band og det svenske Bohuslän Big Band. Hendes eget bigband har optrådt med verdensklasse-solister som Mike Stern (US), Seamus Blake (CA) og Gilad Hekselman (US)...


Arrangør


Lokation

Søhesten, Sølvgade 103, 1307 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .