spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kathrine Windfeld Sextet feat. Ben van Gelder

Afholdt event

Kathrine Windfeld Sextet feat. Ben van Gelder

Fra DKK 135,00

Sted

Dato

02 jul 2023 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

Komponisten og arrangøren Kathrine Windfeld har fornyet big band-musikken, som vi kender den og som vi elsker den. Hun er et naturtalent af de sjældne og har en fuldstændig uhæmmet begejstring i sit kald, der ene og alene handler om at videreudvikle den musik, som vi kender fra bl.a. Thad Jones.

Her har Kathrine Windfeld neddroslet big bandet til en sextet. Men en kraftfuld og alsidig en af slagsen. I hendes musik spores nye klange, nye orkestreringer, nye ensemble-alterationer – alt sammen tiltag, der begejstrer lytteren, og som er med til at puste nyt liv i begrebet NU-jazz. Det swinger som død og helvede, når Kathrine Windfeld og hendes danske og polske musikere entrer scenen. Kathrine Windfeld modtog i 2022 fortjent Ben Webster Prisen.

Med på scenen er den forrygende hollandske saxofonist Ben van Gelder, der med garanti vil begejstre publikum.

Medvirkende

Kathrine Windfeld (DK): piano og kompositioner
Ben van Gelder (NL): alt- og sopransaxofon
Tomasz Dabrowski (PL): trompet
Marek Konarski (PL): tenorsaxofon
Johannes Vaht (SE): kontrabas
Henrik Holst Hansen (DK): trommer

English

Danish pianist, composer and arranger Kathrine Windfeld has renewed big band-music. She is a rare and natural talent. For this concert Kathrine Windfeld has streamlined her big band into a powerful and versatile sextet. In her music you can hear new sounds, new ways of orchestrating, and new ensemble arrangements. Innovations that give new impetus to the concept of NU-Jazz. Dutch saxophone player Ben van Gelder joins the group for a special treat for this concert at Musikhuset København. Kathrine Windfeld received the Ben Webster Award in 2022.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .