Katinka Solo - Talk og koncert

Elbjergvej 13, 8420 Knebel
08 maj 2021 kl. 19:30 - 21:30

Katinka Bjerregaard og band trådte i 2015 ind på den store scene som vindere af Karrierekanonen. De vandt en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ i 2017 og Carl Prisen i kategorien ’Årets komponist – pop’ i 2018. 

Katinka blev hurtigt fremhævet for sine ærlige og finurlige tekster, som er bilag og udklip fra forsanger Katinka Bjerregårds egen dagbog. De kan beskrives som røntgenfotografier af personlige tanker og følelser – men trækker samtidig tråde tilbage til store danske digtere som Frank Jæger, Morten Nielsen og Tom Kristensen.
Tilsat ukulele og en karakteristisk og sprød stemme, skiller Katinka sig ud fra mængden, som en helt unik historiefortæller.

Denne aften kan du opleve Katinka Solo i en unik setting, som giver plads til musikken - men også til at komme helt tæt på de tanker og det menneske, der står bag. Første del af aftenen tager form som et interview, hvori Katinka fortæller om sin musik og om at vælge sine egne skæve veje i tilværelsen. Og efter en kort pause kan aftenens gæster se frem til en intim og nærværende koncert med Katinka solo. 

Rammen er Sølballegaards smukke koncertsal midt i Nationalpark Mols Bjerge, koncerten er siddende med stærkt begrænset antal gæster, og alle myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19 vil blive overholdt. 

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke