spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Katla (support: GRAVA)

Afholdt event

Katla (support: GRAVA)

Fra DKK 180,00

Sted

Dato

23 nov 2023 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

De soniske doom-mestre Katla er klar til at vælte Pumpehuset.

Katlas lyd er ekstrem, og deres liveshows er en stor livsfejring. Med elementer af sludge-, black og døds-metal formår de at skabe et tungt og fuzzet lydbillede, som de samtidig balancerer med en ordentlig røvfuld selvironi. En aften med Katla byder nemlig på langt hår, læderveste med bare maver under og fuldskæg med masser af ølrester i. De spiller hårdt, og fejrer hvert show, som var det deres sidste, og derfor får publikum altid en unik og uforglemmelig oplevelse af Katla live! Det kunne man i den grad opleve til deres højroste koncert på Copenhell i 2022.

Trioen har deres korte levetid opnået anerkendelse på den danske metalscene. De modtog blandt andet otte ud af 10 dødningehoveder fra musikbloggen Heavymetal.dk for deres show 2020-EP Warmongering Luciferians Chapter 1. Devilution.dk var også begejstrede for deres Copenhell-show i 2022, hvor de blandt andet skrev "show der bød på ild, konstant crowdsurf og helhjertet headbanging".

Senest har Katla på Danmarksturné med Baest, men nu er de klar med deres headliner-show på Pumpehuset.

Support: GRAVA

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .