Spring til hovedindhold

KATRIN OTTARSDÓTTIR — forfattersamtale i NordOrd

KATRIN OTTARSDÓTTIR — forfattersamtale i NordOrd

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

07 nov 2024 kl. 17:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Mød romanaktuelle Katrin Ottarsdóttir i litteratursalonen NordOrd, hvor hun drøfter ungdom, skam, abort, moderskab, nervepiller, hemmeligheder og frihed i en samtale med Birgir Thor Møller.

Katrin Ottarsdóttir skildrede en pige på sommerbesøg hos sine bedsteforældre i en færøsk bygd i sluttresserne i sin sprudlende fortalte og anmelderroste romandebut Pigen i verden. Og nu udkommer Ottarsdóttirs nyeste og prisbelønnede roman på dansk, Sommeren varer ikke hele året længere.

Sommeren varer ikke hele året længere
Romanen udspiller sig i 1970’ernes Tórshavn, hvor det vigtigste af alt er at holde facaden. Derfor vælger pigen mere eller mindre ubevidst at skjule sin graviditet så længe som overhovedet muligt. Og som en skumfødt, færøsk Venus drøner hun rundt på sin knaldrøde tregears Puch-knallert, alt imens hun spekulerer over mulige udveje.

Sommeren varer ikke hele året længere er en roman om ungdom og voksenskygger, skam, abort, moderskab, nervepiller, hemmeligheder og frihed.

Katrin Ottarsdóttir
I Danmark er Katrin Ottarsdóttir måske mest kendt som filminstruktør, men hun er også anmelderrost forfatter. Hun debuterede som lyriker i 2012 og har også udgivet noveller, og førnævnte roman "Pigen i verden". Ottarsdóttir har et særligt blik for de magiske detaljer, både i tilværelsen og i de miljøer, hvor hendes fortællinger udfoldes, og for hendes nyeste roman, Sommeren varer ikke hele året længere, modtog hun Den færøske Litteraturpris 2023


Forfattersamtale i NordOrd

Katrin Ottarsdóttir samtaler med litteratursalonens NordOrds Birgir Thor Møller, før hun besvarer spørgsmål fra salen.

Arrangementet varer omtrent 60 minutter. Den nye roman Sommeren varer ikke hele året længere sælges til særpris før og efter samtalen i litteratursalonens café, hvor forfatteren gerne signerer den.

Dørene til salonen åbner 45 minutter før start. Der er unummerede pladser. Kom gerne i god tid.

Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori