KATRINA Í GEIL – At strikke på folk - en gammel færøsk tradition

Strandgade 91, 1401 København
11 sep 2021 kl. 13:30 - 14:15
Super arrangør
Billetter DKK 93,75 - DKK 125,00
Billetter DKK 93,75 - DKK 125,00

På Færøerne har man et begreb for at strikke, så det passer lige præcis til ens egen krop - at strikke på folk, kalder man det.


På Færøerne skelner man mellem at strikke en trøje og at strikke på folk. Dvs. at følge en opskrift og så at strikke til sig selv og sin kropsform. Når man strikker på folk, bliver man mere bevidst om sit eget, også i forhold til det ideal, man møder, og som i virkeligheden ikke passer særlig mange. At strikke på folk kan give en bedre helhedsforståelse for strik, teknik, beklædning, hvad der klæder én og hvad man trives i.

Katrina í Geil er uddannet tekstil designer fra Designskolen Kolding 2005 og har en MD fra Kunstakademiets Designskole i 2017. Hun har arbejdet som selvstændig designer og personlig stylist siden 2007 og har firmaet Syran Design på Færøerne. Her har Katrina uddannet personlige stylister og afholdt workshops og foredrag i design, strik og styling for et internationalt publikum. Hun har også holdt foredrag og workshops i Europa, Baltikum og USA.

Praktisk info
Oplægget finder sted på 5. sal (der er elevator). Det varer 45 minutter. Bagefter er der mulighed for bogkøb og signering.


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

PAKHUSSTRIK 2021
Læs mere om årets nordatlantiske strikkefestival på nordatlantens.dk/pakhusstrikVil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke