KBH-mesterskab i Cykelpoesi - Finale

DKK 50,00 - DKK 75,00

Sted

Dato

10 jun 2022 kl. 20:00 - 23:30

Beskrivelse

Tour de France kommer til Danmark. Og København. Og dét skal vi fejre med poetry slam.

Ikke bare med ét enkelt show, men med et helt hæsblæssende og underholdende KBH-mesterskab. Som handler om tour og cykling og alt muligt andet af betydning mellem himmel og jord, der knytter sig til cyklens poetiske væsen.

For dig, der er cykelfan. Og/eller dig, der er slam-fan. Og/eller dig, der ikke er fan af andet end poesi og poesien i livet.

Den store finale

Så… kom med til selve DEN STORE FINALE i Valby Kulturhus, når vi skal opleve nogle af Københavns og landets bedste poetry slammere, der kæmper på den helt store klinge. Og ja, det er klassisk slam, men denne aften skal vi altså finde den nye KBH-mester i… cykelpoesi.

Ikke alt godt fra havet, men alt godt om cyklerne. Både kærlighed og had. Både alt dét, du ved, og alt dét, du mangler forståelse for. Og cyklen er jo ikke cyklisten, men alligevel. Måske især alt dét, der ligger indimellem.

Hvorom alting er: Oplev den faste vært og ex-slam-DM-vinder Peter Dyreborg, samt medværts-skuespiller Rasmus Rhode, når de sammen står i spidsen for poetry slammernes tour- og cykelpoetiske løjer med både humor, alvor og kant.

Arrangør

"KBH-mesterskab i cykelpoesi" arrangeres af Valby Kulturhus, Lygten Station, Kulturhuset Indre By og Kvarterhuset Amagerbro i samarbejde med Peter Dyreborg & Co. Støttet af Københavns Kommune og Kultur- og Fritidsforvaltningen. Præmiesponsorer er Bogforum og onlineboghandleren Mikrofest m.fl.

Vil du optræde som poetry slammer i konkurrencen?
 

Læs mere om tema, regler og tilmelding på www.poetryslamkbh.dk.

Arrangør

Lokation

Valby Kulturhus Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .