Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Keiser: Markus Passionen

Afholdt event

Keiser: Markus Passionen

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

25 mar 2023 kl. 16:00 - 17:15
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Det sjældent opførte værk: Markus Passionen, som tilskrives Reinhard Keiser (1674-1739) opføres i samarbejde mellem Aarhus Domkirkes Drengekor, Skt. Clemens og Aarhus Bach-Selskab.

Der er usikkerhed om hvorvidt værket er skrevet af Reinhardt Keiser, hans far, Gottfried Keiser eller hans arbejdsgiver i Hamburg, kantor Friedrich N. Brauns, men sikkert er det dog, at J.S. Bach har bearbejdet og opført værket ved flere lejligheder og opførelsen her er efter J.S. Bach's hånd. 

Bach skrev selv to påskeoratorier: Johannes-og Matthæus-passionerne og har altså benyttet dette værk som opførelse af Markus evangeliet.

Medvirkende bl.a. Sophie Haagen, alt, Conny Thimander, tenor,Teit Kanstrup, baryton,

Aarhus Domkirkes Drengekor, Skt. Clemens, Aarhus Bach-Orkester, Brian Stenger Poulsen, dirigent

Arrangør

Lokation

Aarhus Domkirke, Store Torv, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .