spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kejser

Event aflyst

Kejser

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

13 okt 2023 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Med sin sanselige popmusik og storladne beatpoesi er Kejser på en dybfølt mission for at erobre Danmark. Kejser indtager Christianshavns Beboerhus til en storslået koncert i intime rammer på Kulturnatten, fredag d. 13 oktober forud for udgivelsen af debutalbummet 'Drømmen på Plakaten', der kommer til november i år.

Kejser er en vision om at forføre virkeligheden, gøre den til noget ekstraordinært. Det beviste de med debut-EP'en 'Misser', der blev udgivet i 2021, hvorfra singlen "Diskokugler & Balloner" blev en del af soundtracket til SEINs ungdomsserie Vakuum.

Singlen blev udgivet sammen med en flot, dyster og Tarantino-inspireret musikvideo, der høstede pæne ord fra GAFFA.

Oven på udgivelsen af 'Misser' fulgte en række koncerter i København på bl.a. Loppen, Lille Vega og en eksklusiv showcase koncert i Brooklyn, New York. Senest har Kejser spillet på dette års Frigjort Festival. Til september udgives singlen "Troen", der er forud for Kejsers debutalbum ‘Drømmen på Plakaten’, der udkommer senere i år. Pladen er skabt i samarbejde med stjerneproducer Anders Boll (Ganger, Lowly, Goss mfl.).

Kejser gør intet halvhjertet, og alt det, der normalt kan virke trivielt og gråt, bliver bombastisk og farvestrålende i musikken. Så snyd ikke dig selv for at få en oplevelse langt ud over det sædvanlige, når Kejser og band indtager dette års kulturnat på Christianshavns Beboerhus.

Lokation

Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .