Kellermans Stand-Up Comedy Klubaften med Dan Andersen

28 feb 2020 kl. 20:00 - 22:00

Kellermans Bar og Grill, Teglholmsgade 36, 2450 København

Kellermans Comedy Night Klubaften er en underholdende og forrygende sjov aften med tre rutinerede komikere der giver den fuld gas. Stemningen er tilbagelænet, der er fastlagte pauser til at besøge baren og værten leder publikum igennem aftenen, hvor komikerne slår sig løs og skaber en unik oplevelse.

På denne aften kan du ud over Dan Andersen opleve Kriti Prajapati samt en ny talentfuld "upcoming" komiker.

Aftenens vært er Kaspar Herbst.

Komikerne

Dan Andersen

Efter flere år i branchen som hardcore stand-up komiker, gjorde Dan en gang for alle op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med på scenen. Det blev starten på et spektakulært show, der førte op ham op blandt toppen af dansk comedy.

Han har været med i stort set alt, der er værd at tale om i dansk comedy. Han er kendt for have et virkeligt godt tag i publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up. Hans sange har opnået kultstatus på Youtube, og er blevet set mere end tre millioner gange.

Han er en unik blanding af charme og hardcore stand-up, som ikke er bange for verbalt at tage fløjlshandskerne af. Også selvom han ofte taber dem på egne fødder, når han glædeligt fortæller og synger om sine inderste hemmeligheder, forhold og sære observationer.

Man er ikke et øjeblik i tvivl om, at Dan elsker at stå på en scene – en glæde som meget effektivt spreder sig til det publikum, som han fra første minut har i sin hule hånd!

Dan Andersen har desuden optrådt for de danske styrker både i Afghanistan, Irak og I Kosovo – og medvirket i MGP og i flere radioprogrammer, på festivaler og for firmaer. Han har siden 2002 været med i showet Talegaver til børn/ Comedy Aid , og kunne endvidere opleves i flere omgange af ”Stand-up.dk”.

Dan optræder altid med sin guitar spændt om kroppen og er kort og godt Danmarks komikalske trubadur. Han har i mere end 20 år udviklet sin helt egen særlige, meget charmerende, men også lidt naive genre: stand-up mixet med guitar og sang.

Når Dan Andersen fyrer jokes af på strengene, er det med sange og melodier, hvor han deler ud af sine egne erfaringer, ofte om disharmoniske forhold til kvinder. Det har sikret ham et stort og trofast publikum, både blandt unge og ældre.

Kriti Prajapati

Kriti’s journey from India to Copenhagen is a treat to listen! She gets her power when she makes people laugh. Kriti started her standup journey back in Mumbai, India. She has now been performing regularly at various clubs in Copenhagen. A Vibrant, Classy, Humorous Soul!

Kaspar Herbst

Kaspar leverer altid stærke shows med selvironi og et glimt i øjet. Han er en af de nyere på komiker-scenen og optræder i både øst og vest. Glæd dig, for det gør han.

Billet DKK 100,00 + DKK 8,74 gebyr
Billet m. gratis cocktail/drink/øl/vand UDSOLGT