Kend dine skyggesider med Enneagrammet

Kend dine skyggesider med Enneagrammet

Fra DKK 297,00

Sted

Dato

08 maj 2023 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Enneagrammet er det dybeste, mest fantastiske redskab (og personlighedstypesystem) til virkeligt at kende dig selv. Til at forstå, hvordan og hvorfor du handler, tænker, føler, længes, ængstes, - og er, som du er. Det giver også indsigt i det, du har nem adgang til i dig selv og det, du dømmer ude, - både i dig selv og i andre. Vi har oftest skygger på andre fordi der i skyggen er et kald på healing. Det vi har modstand på i andre, er en invitation til at se nærmere på den kvalitet i dig selv. Arbejdet med skyggesider indeholder kilden til at blive et mere helt, autentisk menneske og gør vores relationer langt nemmere og mere kærlige. Type 8´s skygger på svaghed er et tegn på at lukke egen sårbarhed ude, type 3´s skygger på dovenskab et tegn på ikke at tillade sig dette i sig selv, mv. Kom og hør hvordan din types skygger spiller ind i dit liv og hvordan du kan opløse dem så du kan elske dig selv og mennesker i dit liv mere helt og uforbeholdent.

Lokation

Wisdomhouse, Kronprinsensgade 10, 1110 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .