Keramik Camp

Keramik Camp

Sted

Dato

04 jul 2022 kl. 09:00 - 08 jul 2022 kl. 15:00

Beskrivelse

Hovedvægten i dette forløb vil være undervisning i formudvikling og kunstnerisk udtryk.

Vi vil lave forskelligt artede objekter fra brugsgenstande til skulpturer, hvor igennem du lærer forskellige keramiske grundteknikker som modellering, dekoration og glasering. Kurset vil give dig en forståelse for materialet og dets muligheder, om du er begynder eller letøvet. Vi fokuserer på lysten til at eksperimentere og afprøve materialet, hvor der vil være masser af plads for at dine ideer kan tage form. Der vil blive undervist både i gruppe og individuelt, hvor du vil få konkret vejledning og gode råd. På kurset vil du lære at arbejde med pølse og plade teknik, støbeteknik, modellering og udskæring, samt dekoration.

Vi slutter dagen af med fælles gennemgang dagens produktion. 

En af dagene bliver dedikeret til et studiebesøg på Manuels værksted i Kødbyen. Her vil han vise og fortælle om sit kunstværk og holde en workshop, hvor du kan prøve hans arbejdsmetoder.

Eksempel for dagens undervisning:

Kl.9 Teknik fremvisning

Kl.9.30 En til en vejledning 

Kl.10 Udvikling af keramiske objekter/skulpturer

Kl.12-13 Frokost pause enten på værkstedet eller på Enghaveparken 

Kl.13 Fortsættelse og afslutning af dagsprojekt

Kl.14.30 Fælles gennemgang dagens produktion.

Kl.14.45 Oprydning og rengøring

Kl.15 Tak for idag

Det er muligt at deltage i en udstilling i voksenbiblioteket med dine færdige objekter. 

Arrangør

Lokation

Vesterbro Bibliotek og Kulturhus Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .