Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Keramikaftener på CC

Afholdt event

Keramikaftener på CC

Fra DKK 250,00

Sted

Flere tidsrum

26 november 2020 - 8 april 2021
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

I Sol Caleros El barco de barro (The Clay Ship) får alle chancen for at forme deres eget værk i ler, placere det på en af de mange hylder i hallen og på den måde være medskabere af udstillingen. Nu udvider vi oplevelsen og inviterer til en 4-timer lang workshop, hvor din hjerne får en tiltrængt tænkepause midt i en travl hverdag. Det er den professionelle keramiker Alikka Garder Petersen, som styrer slagets gang og tager dig med på en sanselig og formmæssig rejse, hvor leret og håndværket er i fokus.  

Undervejs arbejder vi med at skabe ophæng til udstillingen, kreere værker ud fra den fri fantasi og lave egne personlige udtryk. Dit værk bliver forglødet, og du er velkommen til at vende tilbage og glasere leret den førstkommende onsdag og herefter, da kreationerne skal have lang tid i ovnen.  

Tag dine værker med hjem, eller donér dem til udstillingen og efterlad et aftryk af dig selv i El barco de barro.

PROGRAM
17:00-18:00: 1. del af workshoppen 

18:00-18:30: Pause (der er mulighed for at købe salater og sandwich i CC Kiosk) 

18:30-21.00: 2. del af workshoppen

Workshoppen foregår på dansk. 

Alle workshops kræver tilmelding på forhånd. Billetten inkluderer entré og materialer. 

OBS: Som følge af COVID-19-restriktionerne er der plads til max 9 personer i hver workshop. Workshoppen foregår siddende, og det er derfor tilladt at fjerne mundbind, når du arbejder med leret. Husk at tage mundbind på, når du bevæger dig rundt i rummet. 

Udstillingen er sponsoreret af:
Nordea fonden. 
Workshoppen er udviklet i samarbejde med Cerama og keramiker Alikka Garder Petersen.

Vi glæder os til at se jer!

Lokation

Copenhagen Contemporary Copenhagen Contemporary, Refshalevej 173A, 1432 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .