Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Keramikkasse 2022- 2023 mellem 33 L KeramikVærkstedVesterbro

Afholdt event

Keramikkasse 2022- 2023 mellem 33 L KeramikVærkstedVesterbro

Fra DKK 400,00

Sted

Dato

01 okt 2022 kl. 00:01 - 30 sep 2023 kl. 23:59

Beskrivelse

KUN FOR MEDLEMMER AF KERAMIKVÆRKSTEDET

Dette er en billet som dækker leje af en mellem medlemskasse på 33 l. 

Du skal have kassen før du kan leje den.
Husk der skal fuldt navn og medlemsnummer på kassen.

Finder du ikke en ledig kasse på værkstedet? 

Så skriv til Erika på qj9t@kk.dk

Lokation

Vesterbro Bibliotek og Kulturhus Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 2 3. sal, Keramikværkstedet 3. sal, 1758 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .