spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Keramikworkshop med Nour Fog: Form din egen sfære i ler

Afholdt event

Keramikworkshop med Nour Fog: Form din egen sfære i ler

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

16 feb 2022 kl. 13:00 - 15:00

Beskrivelse

I forbindelse med udstillingen Skumfødt afholder vi keramikworkshop i Møstings.
Her vil kunstner Nour Fog vise teknikker til, hvordan man kan konstruere en sfære i ler og hvordan den derefter kan formes skulpturelt ved at udnytte det overtryk, der opstår inde i sfæren.

Workshoppen foregår i udstillingen på førstesalen, hvor vi vil sidde på gulvet og udforme de små sfærer iblandt udstillingens mange værker, som alle er skabt ud fra samme teknikker.

Alle er velkomne, både de keramik-garvede, nybegynderne og derimellem.

De færdige sfærer vil efterfølgende blive brændt uden glasur og kan afhentes i Møstings i weekenden d. 12.-13. marts kl. 11-17.

Læs mere om udstillingen Skumfødt på vores hjemmeside her

Arrangør

Lokation

Møstings Møstings, Andebakkesti 5, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .