spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

KettleMetal

Afholdt event

KettleMetal

Fra DKK 99,00

Sted

Dato

25 nov 2017 kl. 18:00 - 26 nov 2017 kl. 03:00

Beskrivelse

KettleMetal - Frederiksbergs metalfestival!

Vi kan med stolthed præsentere:

Dirt Forge - LIVLØS - Prevail - HEARTEATER

DJ's: Metal A Day

AFTERPARTY: Efter koncerterne fortsætter vi festen med det bedste afterparty!


Dirt Forge

Københavnske Dirt Forges grundsten blev lagt i efteråret 2013. Trioen spiller doomet sludge metal med inspiration fra High On Fire, Crowbar og Black Sabbath, blandt andre, og dyrker det dynamiske lydbillede med alt fra langsomme, skrøbelige melodier til øresønderrivende og fræsende beats.

På trods af bandets relativt korte levetid er det allerede blevet til over 25 koncerter, heriblandt supporttjanser for genrens mastodonter som Crowbar (US), Church of Misery (JAP) og Monolord (SE), foruden en landsdækkende turné med landsmændene i Bersærk, Grusom og Slowjoint – plus en lille håndfuld festivaller.

Dirt Forge er et intenst liveband, som, med trommehindeflændsende guitarriffs, seismologiske baslinier og et trommesæt, der lider under en særdeles slagkraftig perkussionist, uden tvivl, vil gøre et indtryk på enhver koncertgænger, der skulle krydse bandets vej.

Rats will feast in the name of chaos.


PREVAIL

PREVAIL leverer groovy dødsmetal direkte fra den jyske muld. Det bundrutinerede band der bl.a. består af tidligere medlemmer af Svartsot er et forholdsvist ubeskrevet blad på den danske metalscene. Der er ingen tvivl om at PREVAIL er “oldschool” men de er også et band der ikke går i vejen for et stort melodisk omkvæd inspireret at de nye og alternative metalgenrer der har deres sejrsgang over hele verden i disse dage.

De har allerede delt scene med bands som Unearth, Ferocity, Corpus Mortale, Artillery, Illdisposed, Konkhra, One Machine og mange andre.


LIVLØS

Gysende riffs, tunge grooves og dystre melodier! Det er den djævelske blanding, der definerer de danske metallere, LIVLØS.

I løbet af kort tid er LIVLØS blevet berygtede for deres karismatiske, intense og høj-energiske live shows og har vist sig at være en stærk og lovende vej ind i den danske metal undergrund. LIVLØS har spillet med bands som HateSphere, Artillery og Helhorse, spillet på danske festivaler som SPOT Festival, UHØRT Festival og Royal Metal Fest og var blandt de valgte bands for den danske division af WOA Metal Battle 2016.

LIVLØS er vågnet fra de døde og er kommet for at blive!


HEARTEATER

HEARTEATER er et ung dansk hardrock / metal band. Bandet består af fem medlemmer, hvis inspiration stammer fra genrer som grunge, nu-metal og metalcore. HEARTEATER stræber efter at skabe et stemningsfuldt univers, der fokuserer på de melodiske elementer. Det musikalske billede består af rock- og metalelementer, der skaber kontrast mellem de stille og tunge dele.

HEARTEATERs håndtering af de musikalske kontraster giver lytteren en varieret, atmosfærisk og energisk oplevelse.


Vi glæder os til at vælte Frederiksberg sammen med jer!



//on the Rocks

Arrangør

Lokation

Kælderscenen, Smallegade 12 (gennem porten), 2000 Frederiksberg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .