Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

KI!

Få billetter tilbage
Afholdt event

KI!

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

10 jul 2024 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse


Sangeren og musiker Christian Ki Dall debuterede med sit album 'The Boy From Haeundae Beach' i 2022. Med hele 20 tracks bevæger Ki! sig gennem forskellige genrer og inspirationskilder, hvilket skaber en mixtape-lignende rejsedagbog af lyd. Det er som at lytte til et soundtrack til solblegede fotografier, blyanttegninger og pressede blomster, alt samlet i en slidt notesbog.

Albummet har noget for enhver smag, fra den groove-vietnamesisk inspirerede Vong Co-stil på 'Mây Trôi', til motown-magi på 'Happy', og old school funk og soul med en hilsen til Warren G på 'Karma Flow (feat Al Agami)'.

Ki! er født i Sydkorea og tilbragte en del af sin barndom på et børnehjem i Haeundae-distriktet i Busan, før han blev adopteret og voksede op i Danmark. Hans unikke lyd, med alle dens detaljer og nuancer, udfolder sig gradvist. Der er en helhedsfornemmelse i hans eklektiske stil, der giver albummet både bredde og dybde. Det er virkelig en oplevelse, der skal høres det live.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival 2024


Arrangør

Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .