spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kickoffmöte: Greater Copenhagen Cykelhandlingsplan 2020

Event aflyst

Kickoffmöte: Greater Copenhagen Cykelhandlingsplan 2020

Fra Gratis

Sted

Dato

12 aug 2020 kl. 09:30 - 15:30

Beskrivelse

Hvordan bliver Greater Copenhagen verdens bedste cykelmetropol?

Greater Copenhagen har byer, der er blandt verdens bedste cykelbyer, og cyklen er et internationalt kendt symbol for metropolen. Greater Copenhagen har potentialet til at blive verdens bedste cykelmetropol, men der er ingen strategisk handlingsplan for cykeludviklingssamarbejder, -udviklingspotentialer og -projekter i metropolen. Det skal der laves om på nu. Der skal udarbejdes en handlingsplan med målsætninger for relevante cykelindsatser i Greater Copenhagen.

Cyklen er i dag ikke kun et lokalt transportmiddel men også et regionalt. Derfor er frem­me af cykling et emne, der giver mening at arbejde sammen om på tværs af kommuner, regioner og lande. Men hvilke udfordringer kan man løfte selv, og hvilke giver mening at arbejde sammen om?

Kom og vær med til at beslutte, hvilke indsatser vi skal samarbejde om i Greater Copen­hagen metropolen, og hvad du mener er vigtigt for at fremme cykling i metropolen. Er du fra en dansk eller svensk region, kommune, forskningsinstitution, interesseorganisation eller trafikselskab er du inviteret.

 Hur ska Greater Copenhagen bli världens bästa cykelmetropol?

 Inom Greater Copenhagen finns cykelstäder som ligger i toppen över världens bästa cykelstäder och cykeln har blivit en internationellt känd symbol för metropolen. Greater Copenhagen har potential att bli världens bästa cykelmetropol, men det saknas en strategisk handlingsplan för cykelutvecklingssamarbeten, utvecklingspotentialer och projekt i metropolen. Det ska det bli ändring på nu! Styrelsen för Greater Copenhagen har beslutat att det ska utarbetas en handlingsplan med målsättningar för relevanta cykelinsatser inom Greater Copenhagen-metropolen.

Idag är cykeln inte bara ett lokalt transportmedel, utan även ett regionalt. Med detta blir cykelfrämjande insatser ett ämne som ger upphov till att arbeta tillsammans över kommuner, regioner och länder. Men vilka utmaningar kan man hantera själv, och vad är rimligt att samarbeta kring?

Kom och var med att besluta vilka insatser vi ska samarbeta om i Greater Copenhagen och vad du anser är viktigt för att främja cykling i metropolen. Kommer du från en dansk eller svensk region, kommun, forskningsinstitution, intresseorganisation eller ett trafiksällskap är du inbjuden.

Lokation

Kulturhuset Islands Brygge Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .