Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kids'n'Sushi (9-12 år) FRB

Event aflyst

Kids'n'Sushi (9-12 år) FRB

Fra DKK 375,00

Sted

Dato

29 mar 2020 kl. 12:45 - 14:15

Beskrivelse

Vi holder løbende sushikurser for små og store kokke hos Sticks'n'Sushi på Frederiksberg, og når vores træningskøkken overlades til de mindste kokke, sker der ting og sager.

På vores Kids’n’Sushi-kurser arbejdes der med gode grøntsager og frisk fisk, og når de små kokke lægger kniven efter endt arbejdsdag, er begge dele naturlige ingredienser at arbejde med.
De 9-12-årige lærer lidt mere end bare basisviden i vores sushikøkken – det kan de nemlig sagtens. De får fornøjelsen af at arbejde med lidt mere avancerede makiruller, med farvestrålende toppings – og måske former de endda en risbolle.

Der er 10 deltagere på hvert hold, og børnene får deres præstationer med hjem, så de voksne ved, hvad de skal glæde sig til, næste gang poderne har maddag.

Pris: 375 kr
Varighed: 1,5 time
Sted: Sticks'n'Sushi, Gammel Kongevej 120

Læs mere på vores hjemmeside

Arrangør

Find billetter til alle Sticks'n'Sushis events og kurser. Har du spørgsmål eller ønsker om private kurser samt middage kontakt os på event@sushi.dk

Lokation

Sticks'n'Sushi, Frederiksberg Sticks'n'Sushi, Frederiksberg, Gammel Kongevej 120, 1850 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer