Event aflyst

Kierkegaard og København - en forførende filosofisk byvandring

Gratis - DKK 100,00

Sted

Dato

05 maj 2020 kl. 19:00 - 20:45

Beskrivelse

Man bliver aldrig færdig med Kierkegaard.

Danmarkshistoriens måske klogeste, og helt sikkert mest snørklede filosofiske begavelse har efterladt ikke bare et gevaldigt aftryk i filosofien, men også i Danmarkshistorien. Hans værker kan genlæses igen og igen – ligesom der jævnligt udgives nyt om denne besynderlige skikkelse.

For fjerde år i træk fejrer Vandrehistorien Danmarks største filosofs fødselsdag med en byvandring.

Hvert år kommer der nye lag til forståelsen og nye anekdoter fra hans korte liv, som forhåbentlig gør turen i hans fodspor til en stadig bedre og rigere oplevelse.

Turen kræver ikke de store filosofiske forkundskaber. Historien om Søren er fremragende i sig selv.

Fortæller: Mads Kristian Mikkelsen

Arrangør

Spændende og utraditionelle byvandringer, røverhistorier, foredrag og formidling. Vi elsker den gode historie, ikke mindst historien om København og dens indbyggere gennem tiderne. Kontakt os, hvis du er på jagt efter noget helt særligt.

Lokation

ved Pissoiret v. siden af Byretten ved Pissoiret v. siden af Byretten, Nytorv 27, 1450 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .