eventet sluttede

KILLER QUEEN

DKK 300,00

Sted

Dato

29 apr 2022 kl. 18:00 - 23:59

Beskrivelse

Killer Queen – UK’s største Queen Tribute band præsenteres af Sound event fyn i Allesøhallen – Odense

Nu har du chancen for at opleve – det nærmeste du kan komme på – en rigtig

Queen koncert!


Så er Killer Queen UK tilbage i Odense og vi er glade for at kunne byde dem velkommen til Odense, så skal du til koncert med venner og familie, så er det nu i skal bestille, og husk det er den eneste koncert på Fyn i 2022.

Vi er mange der ville ønske at vi kunne rejse tilbage i tiden, for at opleve Freddie Mercury og en af Queens formidable koncerter – en rockkoncert helt i sin egne klasse.

Med Patrick Myers i rollen som Freddie og et band med en brændende passion for Queens originale rock musik, får du nu mulighed for at opleve en Queen koncert, som den var – dengang. En Tribute til Queen og i den grad en Tribute til Freddie Mercury.

Der vil vil blive lavet et lille område med få stol hvor man kan tage sige et kort hvil, venlist respekter andre også måske også kan have brug for et hvil.

Skal du gøre brug af vores Kørestols podie bedes du kontakte os på soundeventfyn@gmail.com - husk dit id nr. som du har fået ved danskhandicap forbund, vi kan tilbyder dig gratis plads på podiet hvis du har skrevet til os.

Vi vil have begrænse invalideparkerings pladser. 

Egen drikkelse - mad - spiritus må IKKE MED BRINGES.

  

Arrangør

Lokation

Allesøhallen Allesøhallen, Søhusvej 255, 5270 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .