Kim Boye & Anders Fäldt inviterer til en snak om livet, samfundet, udvikling og forandringer

Event aflyst

Kim Boye & Anders Fäldt inviterer til en snak om livet, samfundet, udvikling og forandringer

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

22 sep 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Foreningen Medgang inviterer til en aften med Kim Boye og Anders Fäldt.

En samtale - mellem Kim og Anders - og mellem os alle der deltager.

Medgangs vigtigste opgave er at inspirere til personlig og samfundsmæssig udvikling og udvikling sker kun ved dialog.
Og hvis vi ønsker forandring, så er vi nødt til at tage personligt ansvar og den eneste forandring der findes, er at "jeg kommer i gang".

Glæd dig til et par timers samtale om blant andet livet, samfundet og udvikling. Vi tror på, at vi er nødt til at provokere for at kunne komme i gang, så forvent at blive udfordret:-)

Lidt om Kim Boye
"Stjerner fødes i deres tilgang til modgang"
- Kim Boye

I mere end 20 år har Kim haft stor succes med at udvikle og flytte mennesker mentalt. Kim er nok mest kendt for sit arbejde som personlig coach og mentor for mange professionelle fodboldspillere og sportsfolk i ind- og udland. Sideløbende er flere erhvervsfolk, ministre og ikke mindst par, med forskellige udfordringer, målsætninger og ønsker om forandring, blevet coachet og styrket i at opnå en lang række positive resultater. Netop ud fra Kims personlige erfaringer med de mange udfordringer og krav der møder de ambitiøse unge mennesker, har det været ønsket at skabe en base med netop de værktøjer som vil give dem, og ikke mindst deres forældre, præcist det rette mindset og den optimale tilgang som det kræver at nå til tops.
Derudover har Kim, sammen med Anders stiftet foreningen Medgang med det ønske at forandre vores samfund og skabe udvikling for den enkelte.

Lidt om Anders Fäldt
"Tid til forandring - vi skal tilbage til det personlige ansvar"
- Anders Fäldt

Anders har behandlet over 4500 forskellige mennesker i hele verden i mere end 35 år. Mange sportsfolk kommer til Anders fordi ingen anden form for behandling har virket. Derudover "uddanner" Anders andre behandlere, som i dag selv lever af at behandle andre mennesker.
Anders´filosofi er, at han aldrig har lært noget som helst, at mennesker ikke skal uddannes, men at mennesker skal lære sig selv. Han skaber et miljø, hvor mennesker begynder at forstå med deres egen krop (hjerte) ikke deres hjerne. Han er "kropspsykolog" og forstår og ser sammenhæng mellem krop, psyke og emotion på en helt unik måde - kaldet 3d tankegang. En unik måde hvor man begynder at forstå hvorfor vores krop eller person får et problem og hvad kroppen siger, når den har et problem.

Hvor og hvornår
Vi mødes hos Dronning Louise, Esbjerg
Dørene åbnes kl. 18.30 og vi starter kl. 19.00 - 21.00

Pris
Medlem af Medgang
1 billet 50 kr.
2 billetter 75 kr.
(koden til køb af medlemsbillet finder du på medlemssiden - log ind og se koden under "Arrangementer")

Ikke medlem af Medgang
1 billet 100 kr.
2 billetter 150 kr.

 

Kaffe, the og vand er inkluderet i prisen

Lokation

Dronning Louise Dronning Louise, Torvet 19, 6700 Esbjerg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .