spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Kim Leine - Nordisk Litteraturtræf

Afholdt event

Kim Leine - Nordisk Litteraturtræf

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

02 nov 2018 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Hør den dansk/norske forfatter Kim Leine fortælle om sit forfatterskab - og især den nyeste roman Rød mand/Sort mand ved Nordisk Litteraturtræf i Fanefjord Skovpavillon.

Kim Leine er født i Norge i 1961 og opvokset i Danmark, hvor han bor nu. Kim Leine var årets forfatter ved Verdenslitteratur på Møn i 2012, og nu ved Nordisk Litteraturtræf den 2. november 2018.

Kl. 18: Menu - Nordisk tallerken (bestilles særskilt)
Kl. 19.30: Kim Leine om sit forfatterskab

Profeterne i Evighedsfjorden, den første store del af det, der senere vil være en trilogi om Grønlands kulturhistorie, var første møde med en stor forfatter, som nu trækker overskrifter om det næste bind i trilogien: Rød mand/Sort mand, som i virkeligheden foregår før Profeterne i Evighedsfjorden.

Kim Leine debuterede i 2007 med Kalak, men han har skrevet fra han var barn. Med Profeterne i Evighedsfjorden fulgte mange litteraturpriser og i 2018 er Rød mand/Sort mand blevet til virkelighed.

Et lille kik ind i Rød mand/Sort mand:
Den sorte mand er Hans Egede, som ville døbe alle de grønlændere han kunne få til at skippe deres hedenske tro. Den røde mand er åndemaneren Aappalttoqs, hvis søn bliver bragt syg til Hans Egede og som familien derefter ikke vil aflevere tilbage. Han er døbt og hedder Frederik Christian. Det er barske historier, som Kim Leine dvæler ved og lader komme frem i sine historier. I alle romanerne, store som små, kredser han om mennesker, der befinder sig i barske livsbaner, som er præget af misbrug og flugt. Historierne handler om at konfrontere sig selv med ens indre dæmoner og måske finde sig selv. Fortællingerne giver samtidig et råt og dragende billede af et liv på Grønland.

Mød Kim Leine ved Nordisk Litteraturtræf den 2. november!

Der vil være bogsalg og mulighed for at få bøgerne signeret af forfatteren. Få en god lang aften ud af det med både mad og forfatterarrangement! Der er pause undervejs og der kan købes forskellige sandwich, drikkevarer og kage.

Nordisk Litteraturtræf er arrangeret af Verdenslitteratur på Møn i samarbejde med Fanefjord Skovpavillon.

Pladserne er unummererede.

Læs mere om Kim Leine, Nordisk Litteraturtræf og Verdenslitteratur på Møn

Arrangør

To dage. Ét forfatterskab! Verdenslitteratur på Møn har siden 2000 arrangeret litteraturbegivenheder på Møn med internationalt kendte forfattere. Ved Verdenslitteratur på Møn er tiden og fordybelsen i samtalen helt central. Forfatteren har tre timer til rådighed sammen med en interviewer og publikum. Det betyder, at samtalerne kommer i dybden – og der er god tid til oplæsning, spørgsmål og debat. Kommende arrangement: Gerður Kristný 12. og 13. oktober 2019. Mød den islandske forfatter i samtale m. Erik Skyum-Nielsen (lør.) eller Shadi Angelina Bazeghi (søn.) + live performance: ’Drápa’ m. ALDA Orchestra (UK/Island) www.verdenslitteratur.dk

Lokation

Fanefjord Skovpavillon Fanefjord Skovpavillon, Fanefjord Skovvej 6, 4792 Askeby

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .