spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

KIMI & Nick Martin: Bittersweet / Albumrelease

Afholdt event

KIMI & Nick Martin: Bittersweet / Albumrelease

Fra Gratis

Sted

Dato

07 jun 2022 kl. 17:30 - 19:00

Beskrivelse

Kom og lyt, når KIMI opfører Nick Martins Bittersweet - et værk for sopran, accordeon og marimba, der befinder sig i grænselandet, hvor det guddommelige glider over i det sensuelle.

Nick Martins Bittersweet er fyldt med melankolsk længsel og stræber efter en følelsesmæssig ærlighed. Bittersweet vækker minder om den engelske digter og komponist John Dowland, britisk-fødte Nick Martins tætteste musikalske forbillede.

Bittersweet anvender tekster af den spanske digter Juan Ramón Jiménez og Sapfo, den mest erotiske af de lyriske digtere, i Jim Powells hjerteskærende oversættelse: Love shook my heart like the wind that falls on oaks in the mountains; I miss and yearn after…

Ny musik-trioen KIMI har for nylig indspillet Bittersweet, som udkommer på alle streamingtjenester d. 3. juni. KIMI består af Katerina Anagnostidou (percussion), Jónas Ásgeir Ásgeirsson (accordeon) og Þórgunnur Anna Örnólfsdóttir (mezzosopran). Læs mere om KIMI.

Arrangementet består af 30 min. koncert med efterfølgende reception.

Medvirkende
KIMI: Katerina Anagnostidou, Jónas Ásgeir Ásgeirsson og Þórgunnur Anna Örnólfsdóttir

Program
Nick Martin: Bittersweet (2019) For accordion, percussion and soprano

Bittersweet udgives af Dacapo Records.

Arrangementet er gratis, men man skal fremvise billet i døren.

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .