Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Kind of ALICE: Adda Djørup/Mark Solborg + Ida Marie Hede/Cisser Mæhl at ALICE på Stairway

Afholdt event

Kind of ALICE: Adda Djørup/Mark Solborg + Ida Marie Hede/Cisser Mæhl at ALICE på Stairway

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

30 apr 2023 kl. 14:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kind of ALICE er et rummeligt mødested for jazzen i alle dens afarter, og med alle dens omgivende genrer. Åbn ørerne for alt fra stemningsfuld nordisk jazz til vildt skrattende genrebrydninger. Oplev overlap mellem jazz, eksperimentalscenen og kammermusikken - på svingtur fra det akustiske til det forstærkede og tilbage igen. Kom ind i varmen bag den store pinkfarvede dør i Vanløse, hvor stemningen er lige så hyggelig som baren er åben. Kind of ALICE finder sted på udvalgte tirsdage og søndage. Søndag den 30. april kan du opleve Adda Djørup/Mark Solborg samt Ida Marie Hede/Cisser Mæhl.


OBS: Vi tilbyder en mulighed for at købe abonnement på samtlige søndagsmatiné-koncerter, som giver adgang til seks koncerter for fem koncerters pris. 


Lyrik og musikalitet i tæt dans 

Litteratur og lyd smelter sammen denne søndag, når Kind of ALICE er vært for to tværkunstneriske samarbejder mellem forfattere og musikere. Med Godnatkoncerten opfører forfatter Adda Djørup og musiker Mark Solborg vuggeviser for voksne. Og forfatter Ida Marie Hede skaber sammen med musiker Cisser Mæhl en både inderlig og vild lyd- og litteraturperformance betitlet “Lyden af Suget”.


Adda Djørup/Mark Solborg

Under navnet Godnatkoncerten har forfatter Adda Djørup og komponist, kapelmester og guitarist Mark Solborg indgået et nyt tværkunstnerisk og genrefornyende samarbejde. Her lader de i et dynamisk og organisk formsprog lyd og litteratur smelte sammen til værker, der på én gang er vuggeviser og godnathistorier for voksne. Det hele er afdæmpet og roligt, men har både bid og suspense. Godnatkoncertens værker er skabt til og kan opleves både som koncert og lydbog. 15. maj 2023 udkommer det første færdige resultat, “Alt det, du ved”, som lydbog på Gads Forlag. Godnatkoncerten fornyes løbende med nye værker. Til koncerten på Kind of ALICE-programmet opføres Godnatkoncertens værk “Alt det, du ved”. Oplæsning, soundscape og sologuitar smelter sammen. Her mødes prosa og lyrik, hymne og vuggevise, søvnløshed og drøm. Det er blidt og blødt, sorgfuldt og sjovt, be- og foruroligende.

Tekst og oplæsning: Forfatter Adda Djørup

Komposition og lyd: Komponist og guitarist Mark Solborg.


Ida Marie Hede/Cisser Mæhl

Forfatter Ida Marie Hede og musiker Cisser Mæhl inviterer med “Lyden af Suget” til et 45 minutters intimt møde mellem litteratur, lyd og musik. Med udgangspunkt i Ida Marie Hedes anmelderroste roman Suget eller vasker du vores fuckfingre med dine tårer (Basilisk, 2020) fremfører de to kunstnere en inderlig og til tider vild og temperamentsfuld lyd- og litteraturperformance omkring moderskab, kropsvæsker, begær og skam.

“Lyden af Suget” er en suiteagtig komposition, hvor uddrag fra romanen læses op af Ida Marie Hede i tæt samspil med Cisser Mæhl, som både spiller violin, betjener sin laptop og synger en forunderlig popsang undervejs. Flere gange læses teksterne højt i tostemmige forløb: Ordene loopes, de bliver til remser, de moduleres klangligt og forvrænges gennem oplæsningen, og synges endda som opera.

Ida Marie Hede er forfatter og dramatiker og uddannet fra forfatterskolen i 2008. Hun har udgivet otte bøger og hendes bog Suget eller vasker du vores fuckfingre med dine tårer er af Politiken blevet kaldt “en af årets bedste bøger”. Den blev i 2020 nomineret til både Politikens Litteraturpris og Montanaprisen.

Cisser Mæhl er komponist, sanger og violinist og bosat i Oslo. Hun er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi og Rytmisk Musikkonservatorium. Hun har komponeret musik til film, computerspil og kunstprojekter og udgiver i 2022 sin debutplade på det berlinske pladeselskab Sonic Pieces.

--

ALICE på Stairway

  Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse i 2023.

  Arrangør

  Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

  Lokation

  Stairway, Vanløse, Lindehøjen 12, 2720 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .