spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Kind of ALICE: Trine Trash Jazz + Oplæsning at ALICE på Stairway

Afholdt event

Kind of ALICE: Trine Trash Jazz + Oplæsning at ALICE på Stairway

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

11 apr 2023 kl. 19:00 - 23:00

Beskrivelse

Kind of ALICE er et rummeligt mødested for jazzen i alle dens afarter, og med alle dens omgivende genrer. Åbn ørerne for alt fra stemningsfuld nordisk jazz til vildt skrattende genrebrydninger. Oplev overlap mellem jazz, eksperimentalscenen og kammermusikken - på svingtur fra det akustiske til det forstærkede og tilbage igen. Kom ind i varmen bag den store pinkfarvede dør i Vanløse, hvor stemningen er lige så hyggelig som baren er åben. Kind of ALICE finder sted på udvalgte tirsdage og søndage. Tirsdag den 11. april kan du opleve Trine Trash Jazz + Oplæsning. 

Skæve tonelandskaber og punket-poetisk nærvær
Poesi er alting! Alting er poesi! Dyk ned i en kunstnerisk eftermiddag med skæve tonelandskaber og poetisk nærvær, når TrashJazz rammer ALICE på Stairway. Trine Trash er et fænomen i sig selv, og hendes performance suppleres af spoken word-performances af beslægtede digtersjæle.
Det bliver en kunstnerisk eftermiddag med skæve tonelandskaber og poetisk nærvær, når Trine Trash tager på udforskning i landet jazz. Hun sender kærlige tanker til Eric Dolphy, Albert Ayler, Pharoah Sanders og mange andre - foruden punken, naturligvis. Med sig har hun flotte gæster som Anders Juhl og Adam Fastholm (Fastpoholmen), med flere.

Der er ikke mange stilarter og kunstformer, som den danske multikunstner og mange-instrumentalist ikke har rørt ved - lige fra dans, teater, digte og installationer, for bare at nævne nogle. Du kender hende måske fra bands som Fastpoholmen, Hola Ghost, Uffe Lorenzen, etc. Trine Tracher en institution i sig selv og er opsat på at udfordre og udforske kunsten, livet og alting omkring hende. Denne søndag eftermiddag optræder hun med sit freestyle-kollektivband Crusty Bangfire & the Hilarious Omen, der til daglig består af diverse medlemmer fra alle mulige konstellationer, hun har arbejdet i. Alle medvirkende kunstnere i deres egen ret og optræder på lige fod som en art gruppe bestående af solister.


Spoken word-performance v/ Kabbalah + Tø-11 og Nicoline Christensen

Kabbalah + Tø-11

Strubesang, klangflader, digtopløsning, skældud, alt-bari- og bas-saxofon, verbale lussinger og kropsudsmykninger. Ovenstående kan du blive beriget med, når Kabbalah (Emmelie Bohr) og Tø-11 (Thorbjørn Øllgård) læser digte op og synger trance-lullende shamanistisk strubesang.


Nicoline Christensen

Nicoline Christensen er en undergrundsdigter, der giver dig et blik ind i alt, der er galt under overfladen. Med politiske digte om psykiatrien, feminisme, klima og ungdommens afmagt. Nicolines skrivestil er rå, ligefrem, absurd og krydret med humor, skrevet for at få lytterne til at mærke samfundets problemstillinger kradse ulideligt under huden.

---

ALICE på Stairway

Mens vores koncertsal på Nørre Allé 7 renoveres, genhuses ALICE midlertidigt på Stairway i Vanløse i 2023.

  Arrangør

  Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

  Lokation

  Stairway, Vanløse, Lindehøjen 12, 2720 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .