spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Kinesisk Nytår i Baltoppen LIVE

Afholdt event

Kinesisk Nytår i Baltoppen LIVE

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

13 jan 2020 kl. 19:30 - 20:45

Beskrivelse

Vi gentager succesen!
Igen i år har du mulighed for at komme med til et fortryllende kinesisk nytårsshow.

Det sker, når en lang række dygtige og prisvindende kinesiske dansere og artister går på scenen i Baltoppen LIVE i Ballerup. Her vil de opføre et betagende og fantastisk show i et væld af lys, farver og musik.

Nytårsfejringen finder sted mandag den 13. januar, kl. 19.30. Forestillingen varer 70 minutter.

Forestillingen er arrangeret af Frederikssund, Ballerup og Egedal Kommune, der inviterer til ’kinesisk nytår’ for at markere Bycirklen-samarbejdet med den kinesiske by Wuxi. Samarbejdet har eksisteret i over ti år, og det har blandt andet skabt mulighed for udvekslingsbesøg mellem kinesiske og Bycirklens børn og unge.

Snyd ikke dig selv for en fantastisk forestilling og muligheden for at starte 2020 ud på spektakulær og fortryllende vis.

Fra kl. 17.30 er der mulighed for at besøge nogle stande, hvor kunstnere vil demonstrere ædelt kinesisk kunsthåndværk. Dørene til forestillingen åbnes kl. 19.00.

Er du kørestolsbruger, skal du kontakte Baltoppen LIVE for at bestille billet. Det kan ske på telefon 44773060 mandage til torsdage mellem kl. 10.00-15.00.

Bemærk, du kan max. booke to billetter pr. ordre.

Billetter sælges fra den 10. december klokken 10.00

Pris: 50 kr. pr. billet

Lokation

Baltoppen Kinesisk nytår Baltoppen, Baltorpvej 20, 2750 Ballerup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .