Spring til hovedindhold

Kira Martini, Caroline Bugala (FR), Mads Søndergaard - vokal/mainstream/world - Copenhagen Jazz Festival 2024

Kira Martini, Caroline Bugala (FR), Mads Søndergaard - vokal/mainstream/world - Copenhagen Jazz Festival 2024

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

11 jul 2024 kl. 21:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kira Martini - vokal/guitar

Caroline Bugala (FR) - violin

Mads Søndergaard - piano/harmonika.

Kira Martini er vokalist og sangskriver med en sjælden nerve og nærvær. Hun har det sidste årti markeret sig stærkt på den danske jazzscene, og er en travl og anerkendt musiker med koncerter i både ind- og udland. Denne aften slår hun følge med den danske pianist & accordion spiller Mads Søndergaard og den besøgende franske stjerneviolinist Caroline Bugala og fortolker sange fra Brasilien og Frankrig.

For år tilbage bosatte Kira sig for en stund i Brasilien i Nordøst-staten Céara, hvor hun havde engagement i den lille strandby Canoa Quebrada. Da måneden var slut, havde hun forelsket sig pladask i landet, stemningen og musikken. Hun bosatte sig for en tid og levede af at spille ugentlige gigs på forskellige barer og restauranter. Hun lærte portugisisk og brugte dagene på at studere musikken og lyrikken, aftenerne på at spille gigs.

Aftenens koncert er en hyldest til den brasilianske musik og de mange nuancer den rummer. Derudover tager trioen også fat på numre fra den franske sangskat, og måske der også bliver plads til et par enkelte numre fra Kira's nye album, Open Wide, som udelukkende rummer selvskrevet materiale i krydsfeltet mellem folk & jazz.

www.kiramartini.com

Arrangør

Cafe & Bar

Lokation

Bartof Café, Nordre Fasanvej 46, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori