spring til hovedindhold

Kira Martini - Open Wide - Grand Release Concert

Kira Martini - Open Wide - Grand Release Concert

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

01 jun 2024 kl. 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Kira Martini - OPEN WIDE - Release Koncert

Den dansk/svenske jazzvokalist og sangskriver, Kira Martini, er klar med sit nye album Open Wide. Her introduceres lytteren til en håndfuld af hendes egne kompositioner i grænselandet mellem genrer. En fusion af nordisk folk og jazz, med noter af den varme 1970'ernes sangskriver- lyd og mentalitet, inspireret af sangskrivere som bla. Carole King, Joni Mitchell og Nick Drake.

Open Wide handler om at møde livet med åbent sind. Personligt. Musikalsk. Det er en sjælfuld fusion af genrer, hvor Martini fanger lytteren med sin personlige stemme, melodier og historier. Hendes sange kommer af en dyb nødvendighed for at udtrykke sig. De er et indblik i Kiras indre liv, med temaer som heling, transformation, kærlighed, venskab, vrede og frigørelse. Martini og bandet tager os på en rejse, hvor de med åbenhed udforsker hvad der opstår når sangskrivning møder jazzens frie mentalitet.

Med sig har hun et hold musikere af prominente navne fra den danske jazzscene, som alle har en særlig plads i hendes hjerte, for deres evne til at bringe sig selv ind i hver tone, og være tilstede i at forme og farvelægge musikken. Udover bandet har hun inviteret et par særlige musikalske gæster.

Kira Martini har etableret sit navn på den skandinaviske musikscene i løbet af det sidste årti, kendt for sin varme stemme, stærke nærvær og alsidighed. I anerkendelse af sit talent blev hun tildelt den prestigefyldte Palæ Jazz Award i 2023, tidligere tildelt kunstnere som Hugo Rasmussen, Alex Riel, Kenny Drew, Ed Thigpen, Elith "Nulle" Nykjær, Josefine Cronholm, Benjamin Koppel, Ole "Fessor" Lindgreen, m.fl.

Line up: 
Kira Martini - vokal/guitar *  Jakob Dinesen - tenorsax *  Pelle von Bülow - guitar  *  Anders Fjeldsted - kontrabas  *  Morten Ærø - trommer 

ArrangørLokation

Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder