Kira Skov - Home Concerts på Frederiksberg Mad- & Kulturhus

Frederiksberg Allé 41, 1820 Frederiksberg
12 maj 2021 kl. 20:00 - 21:30
Super arrangør

Dørene åbner 19:30

Kira Skov debuterede i 2001 med rockgruppen Kira and The Kindred Spirits. Siden debuten har hun etableret sig som en mangefacetteret sangerinde og sangskriver, der med en naturlig lethed bevæger sig mellem jazz og rock, og en karriere, der til dato favner 13 udgivelser i eget navn.

Den stærke, sjælfulde og intense vokal har høstet mange roser og en sand stjerneregn fra et stort set samlet anmelderkorps bl.a. i forbindelse med hendes succesfulde hyldest til Billie Holiday (2011) og de senere års udspil i samarbejde med bl.a. Peter Peter, Marie Fisker, The Cabin Project samt hendes soloudgivelser produceret af stjerneproduceren John Parish. Kira har desuden turneret i hele verden med trip hop-stjernen Tricky.

Senest har hun modtaget 5- og 6-stjernede anmeldelser for udgivelsen og koncerter i forbindelse med albummet “In the Beginning” (2017). Samme år modtog hun to DMA jazz-priser som henholdsvis årets komponist og årets vokaludgivelse, samt en “Steppeulv” for årets komponist.

I 2018 kom hendes meget roste album “The Echo of You” dedikeret til hendes afdøde mand Nicolai Munch-Hansen, som ligeledes høstede 5- og 6-stjernede anmeldelser i samtlige medier både i og uden for Danmark. 

Kira Skov fulgte i 2019 op med sit 14. album ‘I nat bliver vi gamle’, som også er hendes første dansksprogede album, som ligeledes er rost til skyerne i pressen. Til foråret tager hun så sin første dansksprogede plade med på tour, når hun i selskab med sin guitarist Silas Tinglef, gæster Home Concerts på Frederiksberg Mad- & Kulturhus.

www.kiramusic.com
www.fmku.dk

www.homeconcerts.dk

Home Concerts er intimkoncerter i særligt udvalgte rammer, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på artisten og musikken.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke