Kira Skov - intimkoncert

eventet sluttede

Kira Skov - intimkoncert

Sted

Dato

12 nov 2021 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

Vi er så heldige her i Brønshøj, for i dette efterår får vi de smukkeste besøg fra jazzens land. Denne aften kan du opleve Kira Skov, der under Corona blev inspireret til at række ud til sine kollegaer, og dermed skabte hun det anmelderroste album Spirit Tree. Om det har anmelderne bl.a. sagt: 

"Siddende ved foden af hendes symbolsk træ, trænger Kira Skov sig på, som en af de vigtigste musikere i disse år, og her giver hun os et af de smukkeste album – hvis ikke det smukkeste….en dyb åndelig glæde ved musikken, et absolut vidunder". -Indiepoprock (Fransk magasin), maj 2021 

Denne aften får vi en eksklusiv koncert, hvor vi kommer helt tæt på Kira i det intime rum. Hun har Silas Tinglef og Anders Christensen med og tilsammen spiller de både på guitar, trommer, klaver, bas og vokal.

Line up: Kira selv på vokal og guitar, Silas Tinglef, trommer og guitar, Anders ‘AC’ Christensen, bas og klaver, 

Arrangør

JAZZiVÆRK er en forening der iværksætter Jazzkoncerter

Lokation

Kulturhuset Pilegården Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .