spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Kirstine Stubbe Teglbjærg + Penny Police

Afholdt event

Kirstine Stubbe Teglbjærg + Penny Police

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

28 apr 2018 kl. 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Efter at have været på tour sammen ifm. konceptet HUN SOLO fandt de to artister stor inspiration i hinandens musik. De tager derfor nu sammen ud og spiller dobbeltkoncerter. Begge kvinder præsenterer et særligt nærvær og et meget personligt udtryk i deres sange. Det bliver uden tvivl en smuk og intim aften.
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 21.00
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ Entré i døren: 70 kr.
➤ Kærlighed: 100P

Kirstine Stubbe Teglbjærg:
“Med en udødelig stoisk ro forberedte Kirstine guitar og pedaler, og kontrasten stod malet i rummet, da hendes karakteristiske skrøbelige stemme hilste ud mod et afventende publikum. En livagtig, støjende og forunderlig guitarintro lod sig forvandle til et mesterværk af en live-opførsel af Drømmenes Lyd … For en stund var hun Gordon, Knowles, Joplin og Patti i mageløs forening, mens musik og trolddom flød sammen.“ (Gaffa 09.03.17)

Kirstine Stubbe Teglbjærg har igennem en lang karriere stået i spidsen for flere markante musikalske projekter. Hun var én af grundlæggerne af den prisbelønnede gruppe Blue Foundation og var toneangivende for gruppens sangskrivning og lyd. I 2013 udgav Kirstine sin første udgivelse i eget navn, det anmelderroste album “Hamskifte”, som hun skrev og producerede selv. Senest har Kirstine været med til at skabe en helt ny koncertform med HUN SOLO, der præsenterer stærke kvinder i musik, via solokoncerter. Live, er Kirstine i topform efter en masse solokoncerter med HUN SOLO i 2017. Hun er nu igang med at skrive ny musik til sin næste udgivelse og spiller smagsprøver til koncerten.

Penny Police:
”Nordic synth-pop wonder Penny Police took to the stage (...) with a warm wind of expectation rising around her, and she didn’t disappoint for a second. Marie held the audience in the palm of her hand ... That she’s a writer and recording artist of upmost integrity has never been in question; but this was a 30-minute moment of an artist realising she’s about to hit bigger things.” (The Great Escape, Spiral Magazine 02.06.17)

Penny Police har imponeret med sit alternative greb på popgenren. Hun er blevet sammenlignet med navne som Agnes Obel og Emiliana Torrini, men har i den grad fundet sin egen niche. Dette blev understreget tilbage i 2014, da hun af MOJO Magazine på SPOT Festival blev fremhævet som et af højdepunkterne: ”Penny Police is way ahead in the way she thinks music. She's great. It was obvious from the beginning that she was and she will remain so". Med hendes unikke og minimalistiske sound og ikke mindst hendes luftige og fortryllende vokal, rammer hun noget helt særligt. Hun har tidligere været VEGAs Udvalgte, spillet koncerter som Iceland Airwaves, og er nu klar med en EP (9. feb 2018), der tager projektet i en anden retning, som man allerede har kunnet høre på bla. singlen No Horizon, der har været spillet flittigt på P6.

Arrangør

Lokation

HeadQuarters HeadQuarters, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .