Kiss Kiss Bang Bang feat. Malene Mortensen / Peter Rosendal - Sings and plays the music of James Bond

05 jul 2019 kl. 20:00 - 23:00

Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 København

Kiss Kiss Bang Bang har hele jazzhistorien med i rygsækken når de kaster sig over musikken fra de klassiske James Bond film. Der er fart på, glimt i øjet, god stil og masser af eventyr.


De har henrykket publikum med deres "Dekadente og sofistikerede koldkrigsjazz" (Kjeld Frandsen, Berlingske Tidende) ved koncerter og to kritikerroste albums.


Og nu slår de sig sammen med Malene Mortensen og Peter Rosendal, to af Skandinaviens førende musikere. Udover en vidunderlig stemme har Malene Mortensen også både en fantastisk timing og en fabelagtig formidlingsevne. Og pianisten Peter Rosendal, der har mere end 10 albums i eget navn bag sig, har en enestående evne til at kombinere det naturlige med det overraskende og "frække" i sit spil.


Man kan vel næsten ikke vente med at høre Miss Mortensen og Dr. Rosendal sammen med Kiss Kiss Bang Bang fremføre numre som "Goldfinger", "Diamonds Are Forever", "The James Bond Theme" og "You Only Live Twice"

"Det er rigtig clubjazz og jeg ville nyde at høre denne gruppe fyre dette repertoire af i en klub med fadøl og smøger og så måske slutte aftenen af med en Martini - Shaken, not stirred" Niels Christensen, jazzspecial om "Secret Service"


Malene Mortensen - Vokal

Peter Rosendal - Piano

Rasmus Kjærsgaard - Sax

Mads la Cour - Flygelhorn

Graig Earle - Bas

Carsten Landors - Trommer

Billet

DKK 180,00